Kwiatunio śliczne fotki :ico_brawa_01:
Inia ty sie ludźmi nie przejmuj :ico_nienie: rób jak uważasz w końcu ty jesteś mamą i wiesz najlepiej :ico_oczko: a Maja nawet jak zje kolację to woła kaszkę :ico_oczko: choćby ociupinkę ale musi sobie possać :ico_oczko: jedynie tyle ze smoka w butelce ma takiego jak wstawiłam, miękki niekapek :ico_oczko:
a co jej zabraniać bee picia kaszki jak ona je lubi, one są zdrowe w brew pozorom ze to węglowodany itp ja mam wykształcenie w zywieniu człowieka i wiem ze węglowodany powinny być w diecie każdego człowieka, nawet tego co sie odchudza :ico_oczko: bo tak już stworzony nasz układ pokarmowy :ico_oczko: a na mycie ząbków po kolacji przyjdzie czas, bo teraz czesto zasypia po kaszce właśnie
ja ją uczyłam od 5 mcy pic z niekapków, mam ich w domu tylko 8szt :ico_haha_01: i każdy za ponad 20zł :ico_szoking: a ze dwa wywaliłam, do tego bidony :ico_oczko:
butelki też testowałam rózne rózniste i mam ich nawet teraz mase wieć kupowac nie bede
mam tez malutką Tomme Tippe którą biore do szpitala (na glukozę jakby żółtaczka u Lenki była) tylko smoczki nowe kupie i wysterylizuje :ico_oczko:
[ Dodano: 27-06-2011, 13:02 ]
też taki zrobiłam, pudełeczko stoi u Wiki w pokoju i dorzucam tam co chwilę jakieś pierdółki
ja odłożyłam kilka rzeczy zeby dołozyć :ico_oczko:
no i wpisać nowe ząbki do pamietnika trzeba :-D
kupiłam taki
i jest boski :ico_brawa_01: w swiętym Jacku można kupić albo na allegro