Mariola, u nas tez powiedzieli ze to przez ulozenie i tez na sile musielismy go odwracac ale nie wiele to dawalo. Nie wiem nawet co sie stalo ze zaczal lezec znow tylko na lewej i teraz z prawa jest problem :ico_olaboga:
Zapominałam Wam napisać-Mateusz waży równe 5 kg :ico_haha_01:
:ico_brawa_01: Filip w srode wazyl 5100 i jakos 2 dni wczesniej zaczal wypijac po 200, teraz je 4 razy dziennie po 180 - 220 i az sie boje co bedzie 14 lipca na szczpieniu. Mi juz lekko rece opadaja jak go trzymam do karmienia
markotka, dziekuje :)
No taka juz mam ta tesciowa dziewczyny, ale nie odsune ich od dziecka chocby tylko ze wzgledu na tescia ktory jest przeszczesliwy jak do nas przyjada i moga wziasc wozek i jechac na spacer, bo bratanek ma 3 lata a oni z nim na spacerze nie byli, wlasciwie jego to ani dotykac nie mogli. Obiecalam sobie ze chocby nie wiem co to ja taka jak bratowa nie bede.
R zwrocil jej uwage w sobote na moich urodzinach ale zrobil to przy wszystkich i ona sie obrazila i wyszli. Bardzo glupia sytuacja
A propo okresu... ja tez dostalam po 6 tyg od porodu, ledwie wkladki po odchodach sciaglam a tu trzeba bylo popaski na okres zakladac :ico_oczko: