Kocura Bura, ja z podobnych względów jak Ty nie myślę o chuście, w domu nie mam zamiaru nosić Syneczka, a na zewnątrz może być niewygodnie w cieplejszych ubraniach, jesienią to jeszcze, ale zima jak dla mnie odpada
pozostałe to kosmetyczne dodatki
to jest zwykle najfajniejsze :ico_brawa_01:
izabelllla123, ale pyszny obiad dziś miałaś :ico_haha_02:
Ja już pisałam, że planuję piersią karmić 4 miesiące, maks 6 miesięcy, ale jak będzie to zobaczymy. Mam nadzieję tylko, że będzie mi szło nieco lepiej niż przy Tuście, ona była na mieszanym od 2-ego tygodnia życia, bo jakoś nie dawałam wiary w to, że mam pokarm i niestety miałam krwawiące i obolałe brodawki, co też nie nastrajało mnie pozytywnie...
Wika ma najzwyklejsze łóżeczko pod słońcem, bez żadnych ozdobień i szuflady, jakoś nie odczuwałam i nie odczuwam potrzeby jej posiadania. Nawet teraz nie wiem czy kupię jej z szufladą łóżko... muszę się zastanowić, bo teraz jednak pościel będzie większa
[ Dodano: 27-06-2011, 20:39 ]
maleństwo nadal się nie ujawniło :ico_noniewiem:
ale wstydzioszek :ico_oczko:
Dziewczyny czy was w ciąży też swędzi ciało?
mnie tylko brzuch
[ Dodano: 27-06-2011, 20:44 ]
Zapomniałam się pochwalić, że mamy imię dla Synka :-D Będzie Piotruś! Mąż przemyślał sprawę i stwierdził, że jednak zostajemy przy wcześniej wybranym imieniu. Cieszę się bardzo, bo mi żadne inne tak nie pasowało, no i Synuś będzie nosił imię po dziadku :ico_brawa_01: