byłam z Mają w piaskownicy :ico_oczko: wyszalała sie z dziećmi a ja wypiłam kawkę z koleżankami :-D
teraz zasypia w łózeczku :ico_sorki: odetchnę chwilkę i idę sprzątac kuchnie, dziś mam w planie umyć lodówkę i szafkę pod zlewem bo już sie zabrudziły :ico_oczko:
Hehe, i pomyśleć,że ja to za 8 tygodni już pewno będę rozpakowana :ico_szoking:
ty przynajmniej wiesz kiedy i jak urodzisz, bo masz zaplanowaną cc i mozesz pogodzić sie z tą myślą :ico_oczko:
a my tu wszystkie wielka niewiadoma :ico_haha_01: nie wiadomo kiedy nas przyciśnie :ico_haha_01: i czy któraś z nas urodzi wczesniej czy przenosi... czy damy rade wszytskie urodzić normalnie czy nagle nie bedzie cc :ico_noniewiem: ja już bardzo intensywnie myśle o porodzie i nadal nie wiem gdzie rodzić bede, jeszcze musze krzywa cukrzycową zrobić...
[ Dodano: 28-06-2011, 12:52 ]
u nas tego problemu nie było, ale łatwiej się sprząta pod łóżeczkiem, gdy nie ma szuflady, bo tak to zbiera się kurz, a wiecie już, że ja wygodna jestem i leniwa :ico_oczko:
a to też racja :-D fakt ze mop wchodzi znakomicie pod łózeczko :-D jak myje na kolanach to łózeczko odsuwam całe :ico_haha_01:
a szczerze to po co te szuflady? na posciel?
u nas posciel jest zasłana w łóżeczku jak Maja w nim nie siedzi, można kocykiem przykryć ładnym, a jak mi Maja zasypia na kolanach to wkąłdam ja prosto do zasłanego łózeczka i śpi nie budze jej rozsuwaniem szuflad i podkładaniem poduszki pod głowę
no chyba ze na cos innego, na posciel taką na zmiane, czy zapasowe przescieradełka, podłkady na materac itp :ico_oczko: