dzień dobry
u nas dzisiaj pobudka po 3 i przed 7 i Miluś jeszcze śpi choć pewnie niedługo :ico_oczko:
Hania już na podwórku do kotków poleciała :-D
mąż ma wolne to pojechał ciąć drzewo do faceta i wróci koło 15 :ico_sorki:
tak się zastanawiam co małej kupić za kasę z chrzcin bo coś by wypadało dziecku kupić i nie wiem co :ico_noniewiem: na razie ciuszków troszkę odkupiłam od znajomej :ico_oczko:
dzisiaj nie wiem co na obiad zrobić,z chęcią nic bym nie robiła :ico_noniewiem: może sobie i Hani kaszankę usmażę z cebulką a mąż coś później zje :ico_noniewiem:
moja mala kluska wazy 5460 :ico_szoking: i mierzy juz 60 cm :ico_szoking:
wow duża już jest :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja bylam u gina, wszystko zagojone, dostalam tabletki azalia, nie wiem czy bede je brala, zastanowie sie
mysle nad spirala, gin mowil, ze je poleca, kosztuje prawie 1000 zl, jest na 5 lat
a czemu nie wiesz czy tabletki będziesz używać? spirala faktycznie taniej na te 5 lat wyjdzie tylko też trzeba mieć kasę żeby od razu tyle wyłożyć :ico_noniewiem: ja jakoś ie jestem do niej przekonana :ico_sorki:
Tosia ma krosteczki na buzi,a ten nasz pediatra madry mowi ze to atopowe i zeby jej elocomem przesmarowac :ico_noniewiem:
krosteczki to bardziej mogłyby świadczyć o uczuleniu niż o atopowej skórze chyba :ico_noniewiem:
A ja dzis mialam wychodne z przyjaciolka i w sumie pierwszy raz chlopcy tak naprawde zostali sami :-) ale super dali sobie rade,
fajnie,że miałaś czas dla siebie,a faceci zawsze sobie poradzą jak zostają z dzieckiem :ico_oczko:
Jestem :ico_zly: wściekła na mojego D-najpierw narobił rabanu w kuchni, potem w garderobie, a wychodząc tak delikatnie zamkną drzwi i króciutko "bawił" się kluczami w zamku, że i ja i Mati się zbudziliśmy-normalnie słoń w składzie chińskiej porcelany.
mieliśmy podobnie,jak A wstawał to wszyscy się budzili :ico_zly: załatwiłam go kilka razy i budziłam jak ja szybko wstałam,zazwyczaj jak miał nocki i się wtedy nie wysypiał to nauczył się ciszej zachowywać rano :-D
Aniu, zdjęcie specjalnie dla Ciebie :ico_oczko: -prawa ręka w buzi, lewą kręcę loczki (i wyrywam sobie włoski)
:-D super to wygląda :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 29-06-2011, 09:24 ]
stawiam :ico_tort: :ico_tort: za 2 miesiące Milenki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: