kilolek, fajnie że jesteś i żejużchoroby poszły sobie :ico_haha_02:
kurcze wszędzie choroby , odpukać u nas spokój i mam nadzieję ze tak zostanie jak najdłużej
Ala pewnie jakby nie brała leków alergicznych też już by chorowała , chociażnajbardziej boję się grudnia w okolicach świąt ,bo wtedy zawsze chorowała, zobaczymy jak będzie w tym roku podczas kuracji odczulającej
Isia to samo miałam dziś pisać. Powinnyśmy się chyba już przenieść
to chyba jakiś taki dziś dzień ,bo ja włąśnie o tym samym pomyślałam :ico_oczko:
a my dziś po imprezce ,stwierdzam ,że nie ma to jak impreza z dziećmi w domu
niestety w lokalu to dzieci się tylko męcza , bo tak jak Karolek cały czas na rękach ,i my i on umeczeni , zresztą hałas bardzo męczy
dobrze tylko ,że moje dziecko przyzwyczajone do gwaru to usnoł sobie i nawet pospał o dziwo 2 godz :ico_noniewiem:
potem przenieśliśmy sie do nich do mieszkania , więc dzieciaczki też się pobawiły i około 21wróciliśmy do domku :ico_haha_02:
kurcze wiecie co ostatnio moja Alcia ma bardzo dobry apetyt, zauważyłam że już się nieźle zaokrągliła, więc zaczełam jej dyskretnie zwracać uwagę żeby nie jadła tyle słodyczy i wogóle ,a ona mi mówi że to nie jest miłe jak jej wyliczam karzdy kęs :ico_szoking:
kurcze ja chcę tylko dla niej dobrze,teraz jak jąkładłam do spania troszkę próbowałam z nia porozmawaić,ze robię to wszystko dla jej dobra i postanowiłyśmy od jutra zapisywaćwszystko co zjadamy , oczywiści i ja żeby nie czuła się samotna :ico_haha_02:
i odstawiamy słodycze , tylko raz w tygodniu robimy dzień słodyczowy i wtedy można jeśilewlezie , mnie też to wyjdzie na zdrowie :ico_oczko: