Jadzia, nudza się, pogoda nie sprzyja ;)
aq tak na poważnie, to większość takich trolli po prostu chce powkurzać innych :P
dziękigratulacje to
mam nadzieję, że trafie na kogoś normalnego :ico_sorki:wszystko kwestia egzaminatora
to jest podobno ważne, żeby jeździć, bo to kwestia wprawy :ico_noniewiem:tylko co z tego jak nie mamy kasy na auto i nie jezdzi teraz
kurcze jakbym u Ciebie kochana mieszkała z moimi skłonnościami do tycia i łakomstwem to :ico_olaboga: :ico_haha_01:upieklam sobie wlasnie chlebek pszenno zytni a teraz szukma ciekawego przepisu na jakies ciacho bo mnie korci na slodkie

juz leci :ico_haha_01:Cytat:
upieklam sobie wlasnie chlebek pszenno zytn
podrzuć troszkę :ico_oczko:
no wlasnie wiem ale co poradzimy :ico_noniewiem:to jest podobno ważne, żeby jeździć, bo to kwestia wprawy :ico_noniewiem:
ja pieke i pieke a potem nie ma kto jesc :ico_haha_01: chlebki juz specjalnie mniejsze pieke bo mi zostawaly :ico_oczko: ale powstrzymac sie nie moge od pieczenia :ico_wstydzioch: uwielbiam to,tak samo jak gotowanie :-D tylko ja lubie wymyslac,eksperymentowac...a moja rodzinka to taka anty na nowosci :ico_noniewiem:kurcze jakbym u Ciebie kochana mieszkała z moimi skłonnościami do tycia i łakomstwem to :ico_olaboga: :ico_haha_01:
mnie nie denerwuja takie posty tylko śmieszą. Tak jak np Majka, jakoś nigdy z nię w rozmowt nie wchodziłam ale zawsze podczytywałam i ile się przy tym uśmiałam :ico_haha_01:aq tak na poważnie, to większość takich trolli po prostu chce powkurzać innych :P
Bo z niektórych idzie się uśmiać :Dmnie nie denerwuja takie posty tylko śmieszą. Tak jak np Majka, jakoś nigdy z nię w rozmowt nie wchodziłam ale zawsze podczytywałam i ile się przy tym uśmiałam :ico_haha_01:aq tak na poważnie, to większość takich trolli po prostu chce powkurzać innych :P

Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość