napletek się odciąga w jakim wieku? pół roku jak ma dziecko czy szybciej?
nam pediatra mowila, ze do roku nie ma co tam majstrowac, bo sie ksztaltuje... pewnie co lekarz to opinia, teraz Gabcioch ma nie do konca odklejona skorke wokol zoledzi, czasami jak kuba go myje to mu tam odciaga na sile i mu sie troche wiecej odklei, ale pozniej przyrasta znowu, choc pediatra go badal gruntownie na bilansie w marcu ina tego siusiaka nic nie powiedzial, wiec to chyba normalne :ico_noniewiem:
Dobrusia napisał/a:
a ja dziś pierwszy raz do mleka dodałam dwie łyżeczki kleiku, chyba Witkowi smakowało
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
ja ostatnio Marceli dalam kilka lyzeczek jabluszka i nic jej nie bylo :ico_oczko:
Ja wlasnie ostatnio sobie zdalam sprawe, ze jszcze miesiac i mozna juz cos kombinowac z jedzonkiem, ale pamietam, ze moj Gabcio po 4 m-cu nie chcial nic jesc procz cyca, dopiero jak 5 skonczyl, a i tak gardzil sloikami, jadl tylko jak sama ugotowalam i obowiazkowo z maselkiem :-D
nam sie w podrozy nianka musiala uszkodzic, przegrzewala nam akumulatorki, jakies zwarcie sie robilo i nie dzialala. bylismy dzisiaj w media markt z reklamacja i pan powiedzial, ze nie maja na stanie, wiec mi nie da nowej, a ich sie nie naprawia i kazali mi sobie wybrac inna :ico_olaboga: rozczarowana jestem, bo tamta trafilismy w promocji i to na prawde super cena byla i tyle samo nam oddali, a za takie pieniazki sie niani nie kupi normalnie, wiec musielismy dolozyc jeszcze ponad 2 razy tyle do nowej, a wcale nie ma lepszych funkcji :ico_puknij: szkoda mi tamtej nianki bardzo
Magda, jesli sie niepokoisz dalej, to moze powinnas poradzic sie innego pediatry? :ico_noniewiem: noi sprobuj faktycznie z tym smoczkiem, moj Gabriel nie tolerowal tych ciemnych, a Poli to wszystko jedno, wiec to jednak ma znaczenie dla niektorych szkrabow...