u nas deszczyk zaczął padać a rano taka duchota była :ico_olaboga:
czekam na kuzyna z dziewczyną bo ma dzisiaj wpaść i zostać na noc :-D
w domku już posprzątane,mała niedawno wstała i leży na kocyku i gada do siebie :ico_oczko: Hania mi znowu na kolana włazi :ico_sorki: w nocy myślałam,że zwariuję,Hania o 5 wstała i wymyśliła sobie że na kapciach potwór siedzi i przylazła i obudziła Milenę :ico_zly: :ico_zly: i tak do 6.30 mi obie nie spały a potem nakarmiłam małą i padłam i nie wiem czy spały czy nie,ale jak przed 8 A wrócił z pracy to Milena spała a Hania nie :ico_noniewiem:
markotkaa te tabletki lactinatal to na receptę są? i współczuję Krzysiowi kolek,na pewno bardzo go boli brzuszek :ico_pocieszyciel: i dziękuję za życzenia :-)
emilia7895 :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za 2 miesiące Antosi :ico_brawa_01:
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Wczoraj D kupił na aukcji wielki zestaw Litlle people (18 postaci, 25 zwierzątek i cała reszta)
co do bikini to nawet nie wiem czy mój biust się zmieści w zesłoroczny strój :ico_noniewiem: mam 2-częściowy i jakoś nie wstydzę się już rozstępów i tego swojego ciałka bo widziałam gorsze ode mnie "słonice" na plaży w dwuczęściowym stroju to czemu ja mam się wstydzić :ico_oczko:
Hania mi usnęła :ico_szoking: