Witajcie dziewczyny!! :-D
Blanka26, udanego wyjazdu i odezwij się po powrocie :-D
NowaSejana, ubranko do chrztu śliczne :ico_brawa_01: Trzymam kciuki za jutro i czekamy na zdjęcia :-D
:ico_brawa_01: za 3 miesiące Marcelinki :-)
Fintifluszka, ale się uśmiałam z filmiku :ico_haha_01: super się Pola śmieje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_haha_01:
Moja Karolinka tak wybuchała śmiechem jak się targało jakieś kartki :ico_haha_01: Muszę wypróbować na Martynce :-D
Świetne to nosidełko :-) my też kupiliśmy dla małej nosidło ale okazało się,że nie możemy jej nosić
Faktycznie szkoda tej nianki :ico_noniewiem:
magda1614, na pewno się synkowi podoba :ico_brawa_01:
patrycjaaa,
agusia22, śliczne zdjęcia :ico_brawa_01:
aga216, oby pogoda dopisała :ico_sorki:
magda1614, to może ten kleik nie podchodzi Filipkowi ??
ewelcia1245, ale Oksanka już dużo zajada :ico_szoking: :ico_brawa_01:
Super,że jej smakuje :-D
A my dziś byliśmy na tej wizycie u neurologa. Martysia ma obniżone napięcie na odcinku tułów-głowa, wzmożone napięcie nóżek i coś z tą rączka ale lekarka nie jest pewna co dokładnie jej się stało w nią ale na pewno przez to,że rodziła się z rączką teraz ma problemy i trzeba ją rozćwiczyć. Od razu jak na nią spojrzała to zauważyła,że mała trzyma nóżki w pozycji żabki i leżą cały czas,a nie unosi ich do góry, później za rączki podciągała to główka wisiała, no i jak ją wzięła na brzuszek to mówi,że za bardzo ciągnie główkę do tyłu i nóżki w stronę główki (taki rogalik robi), no i tak się mocno napina,że przewraca się na bok (a ja myślałam,że sama się odwraca :ico_noniewiem: :ico_wstydzioch:). Mamy w ogóle jej nie kłaść na brzuszku, żeby nie utrwalać tego (dlatego płakała jak ją tak układałam,bo podobno ją to boli :ico_placzek: ), nie nosić na rekach brzuszkiem do siebie, tylko ewentualnie pleckami, starać się robić wszystko żeby się nie denerwowała i nie napinała tych nóżek tak bardzo, no i jak najszybciej na rehabilitację!!
A za miesiąc mamy termin na usg przezciemiączkowe i kolejną wizytę u neurologa. Mam nadzieję,że pomoże rehabilitacja i będą szybko widoczne postępy!!