Cześć!
stawiam by energii dostać:)
ja właśnie korzystam :-)
U nas upału cd.
Byłyśmy w CH, bo tam klima :-D Chciałam Zuzię zabrać na plac zabaw tam, ale zamknięte, bo przenoszą ten kącik w inne miejsce galerii. Ale Zuzia mądra dziewczynka i zrozumiała. Więc znowu się tapla w basenie, rozpuści mi się dziecko w tej wodzie :ico_haha_01:
elibell, :ico_brawa_01: ale pracuś z Ciebie!
Ja przy takim upale mam zero energii, ledwo po domciu chodzę :ico_olaboga:
Dziś mnie z rana olśniło, że przecież wyniki mogę sprawdzać w necie :ico_puknij: Bo tam, gdzie robiłam badania od diabetologa to i tak zawożą tam, gdzie mam ta kartę. No i od razu myk na kompa i są! Na 5 badań- 4 są ok, w tym glukoza :ico_brawa_01: Tylko kreatynina jest za niska :ico_noniewiem:
Miałyście tak kiedyś? Może te wyniki u ciężarnych inaczej się interpretuje. Wyczytałam tyle, że może to być spowodowane częstym oddawaniem moczu, no fakt w ciąży częściej chodzi się siusiu, nawet w nocy, więc może nie taki zły ten wynik. Jutro się dowiem, bo idę do diabetolożki na 12.15.
[ Dodano: 14-07-2011, 13:41 ]
Aaaa... wogóle to przez tą moję dietkę to waga dziś wskazała mniej o 0,4 kg i już nie mam na plusie 8 kilo, tylko 7,6 :ico_noniewiem: No, nie wiem, czy to ok :ico_noniewiem: