aaaa :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: super ,ciesze się razem z tobą . :-D :-DNo i okazało się że pod serduszkiem noszę Borysa
kurcze ja chyba jeszcze więcej , a tak bym zjadła :ico_wstydzioch:nawet nie kuś :ico_nienie: ja tak uwielbiam KFC :ico_wstydzioch: a do najbiższego mam 50 km
ja mam wesele tydzień później :ico_olaboga: ale mi z dziećmi nikt nie zostanie ,wiec podejrzewam ,ze się tylko umęczę :ico_noniewiem: a do tego kompletnie nie mam się w co ubrać bo już żadna kiecka w cyckach mi się nie mieści :ico_szoking:nom i jeszcze 13.08 idziemy z R. na wesele mama nas wysyła a sama zajmie się Igim :ico_sorki: w sumie jedyna taka okazja bo później przy dwójce może być rożnie
ooo, dzieki Bogu ja nie ma zachcianek na takie jedzonko :-) ale przy Filipie tylko to zajadałam :ico_haha_02: wiec moze teraz dziewuszka sie rozwija? :-D bo jestem masakrycznie emocjonalna a z jedzenia tylko owocki mi wchodzą :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:kurcze ja chyba jeszcze więcej , a tak bym zjadła :ico_wstydzioch:
gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:No i okazało się że pod serduszkiem noszę Borysa
ja zamówiłam sobie i czekam na dniach ma być miałam brac rozmiar 38 ale pomierzyłam cycki no i była by na styk a tu jednak sporo czasu do tego 2 wesela wiec wziełam 40 :ico_wstydzioch:ale mi z dziećmi nikt nie zostanie ,wiec podejrzewam ,ze się tylko umęczę :ico_noniewiem: a do tego kompletnie nie mam się w co ubrać bo już żadna kiecka w cyckach mi się nie mieśc
ja penie na ostatnia chwile będę biegać i szukać :ico_puknij: ciekawe jaki rozmiar będę musiała wziąć ,bo w biuście to 38 tez już nie bardzo :/ ,pożyjemy zobaczymy :ico_noniewiem:ja zamówiłam sobie i czekam na dniach ma być miałam brac rozmiar 38 ale pomierzyłam cycki no i była by na styk a tu jednak sporo czasu do tego 2 wesela wiec wziełam 40
już ? :ico_olaboga: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:i stawiam :ico_tort: :ico_tort: bo przeskoczyłam na 4 okienko :ico_szoking: ale czas leci :ico_szoking: :ico_olaboga:
ja mam w domu podobną ,tylko,ze z kokardka pod biustem :-D i kolory odwrotnie :ico_oczko: i myślałam ,ze się w nią zmieszczę a tu klops.Jadzia, ja wzięłam taką
jak należysz do szczupłych mam to tak :-D ,ja drugą ciążą na przełomie 12-13 tygodnia poczułam już plumkanie ,chociaż lekarz mówił ,że niemożliwe ,ale z dnia na dzień to się stawało wyraźniejsze i byłam pewna ,że to dzidziamyślicie że mogłabym już czuć ruchy maluszka?? bo już któryś raz mi się zdarzyło że w dole brzucha poczułam takie przelewanie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość