Hej dziewuszki :)
IMy właśnie niedawno wróciliśmy z nad jeziorka, Witek spał swoją piewrszą nockę pod namiotem :-D przespał dość ładnie, ale ja się nie wyspałam bo mało miejsca mieliśmy i co chwila się budziłam, bałam się , że małemu jest za zimno, choć miał takie fajne wdzianko jak misiu :)
A tutaj siedzi na leżaku jak lord :)
patrycjaaa co do kupek mój nie robi pienistych...
to fajnie, że smoczka zaakceptowała :ico_sorki:
NowaSejana super zdjęcia, dziewczynki jakie duże są, śliczne dziewczyny! wysłałam zaproszenie na fejsie :)
magda1614 to :ico_brawa_01: za zjedzony obiadek, Filipek pyzuni nie ma jeszcze, i przez to wygląda na starszego, dużego chłopaka :)
aga216 biedna :ico_pocieszyciel: faceci już tak mają, że często nie doceniają nas i tego co robimy dla nich i naszych pociech.
Mój Kamil też się wkręcił w te ryby i był okres co prawie cały wolny czas spędzał z kolegą nad jeziorem, ale nic nie mówiłam, stwierdziłam, że musi mieć jakieś hobby.
mój też ani razu w nocy nie wstał, ale ja mu odpuszczam, bo on jak w tygodniu idzie do pracy to wstaje o 5,15 rano... A w weekend to wiadomo chce odpocząć
A ostatnio jego ulubionym zajęciem po przebudzeniu jest przekręcanie się z plecków na brzuszek i na odwrót :ico_haha_02:
to ładnie :ico_brawa_01: mój się przekręca jedynie na boczki :-)
mi lekarka kazała go podnosić za rączki by się dźwigał ale on ani myśli to robić :ico_noniewiem:
[ Dodano: 16-07-2011, 21:45 ]
wysłałam paru dziewczynom zaproszenia na nk, więc jak by co to ta Dobrawa Kubacka to ja :)