witajcie
ja dziś wstałam w bardzo depresyjnym stanie. odchudzam się, jem bardzo mało, a ostatni posiłek zjadam przed 17 i przez to mam okropne koszmary od kilku dni. dosłownie boję się zasypiać. śnią mi się rodzice, mąż, siostra. Dziś wstałam i się rozpłakałam. Jestem w kropce, bo strasznie źle się czuję w swoim ciele, czuję się gruba, brzuch mi sterczy, patrzę na swoje ciuchy sprzed ciąży i marzę, że je wkrótce założę.
w nocy była taka straszna burza, pioruny tak waliły, że aż futryny w oknach trzeszczały :ico_olaboga:
napisałyście tyle, że nie pamiętam już połowy co miałąm napisać
Dobrusia, a powiedz mi wyparzasz butelki jak podajesz małemu mleko????
Taki wypad pod namiot fajny, my jeździmy na działkę, tam mamy przyczepę, ale tylko raz nocowaliśmy, bo z dziećmi strasznie się zmęczyłam, nie miałam ich jak umyć, komary cięły, bo to w okolicach jezior, gorąc, że nie ma gdzie się podziać, no i jak posiedziałam taka kiepsko umyta 2 dni to zaczęłam się wszytskiego brzydzić i zawinęliśmy się do domu. Teraz jeździmy, ale wracamy na noc do domu.
Młodziutka jesteś, zazdroszczę :ico_oczko:
Gwona witaj, przykro mi, że jednak wybrał kolegów a nie Was!!!
agusia22, piękne zdjęcia, Twoja malutka już nie taka malutka :-) śliczna :-)
patrycjaaa ja też potwierdzam, że Blaneczka do taty podobna. Śliczna jest :-)
tacie zresztą też nic nie brakuje :ico_oczko:
tabogucka, witaj, fajnie, że wypoczywasz. No i super, że Szymuś tak pięknie rośnie. Mleczko prosto od krowy???heh kiedy ja je piłam, chyba z 15 lat temu :ico_haha_01:
a co do przewożenia szczepionek, zapytaj w aptece, bo teścioa mi przynosiła taką torebkę termiczną, która trzyma chłód
[ Dodano: 19-07-2011, 11:20 ]
FIntifluszka, o Pola wysoka będzie, ale Wy chyba też wysocy co????
Aniaaa no to trzymam kciuki aby waga Martynki rosła szybciej
a ja się muszę pochwalić, że dziś mój synek praktycznie przespał całą noc, bo od 21 do 5.30
:ico_brawa_01: mój też tak śpi, ale u mnie 5.30 to jeszcze noc :-D
idę zajrzę do tej mojej zupy.