bosz to ja tu robię co mogę i nic mnie nie bierze , przecież i nosze czasami małego, obiad gotuję prawie codziennie, zakupy, sprzątanie , odkurzanie, pranie no nie ja to chyba twarda sztyuka jestem.
ja też jestem twarda sztuka eheh. Dodatkowo seksik i przysiady i nic. A wczoraj to nawet pozmywałam całą podłogę na kolanach hehe. Coś czuję, że przenoszę swojego synalka, bo jemu się na ten świat nie śpieszy. Ale moja mama stwierdziła że na złe taki wysiłek fizyczny mi nie wyjdzie, dzięki temu mogę mieć łatwiejszy poród bo się zachartuję fizycznie. Więc ruszam się ile mogę, jak nie podziała na szybsze rozdwojenie to może na łatwiejszy poród :-)
A poza tym pocieszam się, że dłużej niż 3tygodnie to już chodzić na pewno nie będę, a co to jest te 3tygodnie przy 9miesiącach nie :-)
[ Dodano: 19-07-2011, 15:14 ]
obstawiam , ze mam 4 cm rozwarcia
a jak to sprawdziłaś? Ja się zastanawiam czy nie mogłabym jakoś tego sprawdzić, np w lusterku czy cuś?
[ Dodano: 19-07-2011, 15:14 ]
mówię Hubertowi - ze dostanie yteraz prezent - auto od braciszka co w brzuszku jest - a on mi - że przeciez braciszek jest prezentem dla niego
ale słodziak z Twojego synka, też bym się pewnie rozkleiła po takich słowach