No to trzymamy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D madziorka hihi, Ty to masz fajne życie :-D Nie jestes czasami zmęczona i chciała bys poprostu pobyć w domu tylko w czwórkę?Aniula, Aga Fajne wasze maluchy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Masakra jak nam dzieci urosły :ico_olaboga: Mój syn przywędrował dzisiaj do kuchni czołga się :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Łobuziak stoje z Marcinem w kuchni robimy śniadanko mały w pokoju na kocu i mówie do mojego nie za cicho a on to się odwróc, odwracam się a mój syn z rogalem na twarzy :-D Przed dzrzwiami kuchni! Aż się popłakałąm :ico_puknij:Dziś miałam jazde, jutro też, a w środe mam pierwy egz na prawko, trzymajcie kciuki
Zielono Ci? :-D :ico_oczko:Cześć dziewczyny, ja dalej walczę z trawnikiem.
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Dla twardziela, on pewnie na nogi od razu wskoczy :ico_oczko:Z nowości u nas, to Krzysiowi czasami udaje się usiąść z pozycji na czworaka
siłacz mały :ico_brawa_01: , super :ico_brawa_01: , a Adrian mi ostatnio z łóżka spadł :ico_olaboga: nad ranem wzięłam go do siebie do łóżka, i mimo, że spał ze mną na jedny brzegu bardzo szerokiego łóżka, to i tak jakimś cudem się przeturlał i spadł. Na szczęście skończyło się tylko na wystraszeniu, no ale i tak to jak się przestraszyłam, to moje :ico_sorki:Z nowości u nas, to Krzysiowi czasami udaje się usiąść z pozycji na czworaka. Dziwne mam dziecko - siedzieć nie potrafi, bo zaraz się przewraca, a potrafi sam usiąść trzeba go pilnować teraz nawet jak jest na podłodze żeby sobie głowy nie rozwalił jak poleci do tyłu.
okrutnie :-DZielono Ci? :-D :ico_oczko:
nie no mam nadzieję, że jednak trochę poraczkuje :ico_oczko:Dla twardziela, on pewnie na nogi od razu wskoczy :ico_oczko:
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość