hej
U mnie znów prąd odcięli :ico_zly: :ico_zly: , ale jestem wkurzona, bo mieli do wczoraj robić, a dziś tylko chwilę był. pranie wstawione, w domu duchota , no masakra. Jeszcze do tego zepsuta lodówka :ico_zly: (dobrze, ze mamy zapasową w kotłowni).
Teraz muszę czekać, aż mi sie pranie w suszarce wysuszy :ico_sorki:
Wstawiam jeszcze parę zdjęć
A tu mała w chuście :-)
A to z chrztu
To by było na tyle :-)
nie było mnie tyle, ciezko doczytać :ico_sorki: , nie miałam neta, bo sasiadowi od którego mamy internet padły urządzenia (dosłownie się zapaliły) przez te roboty :ico_olaboga: , a dokładnie przez glupote robotników :ico_zly:
koroneczka fajnie, ze waga ładnie zeszła :ico_brawa_01: , mnie jeszcze trochę zostało, a chodzisz na ten spinning?
Ja w sobotę bylam na aerobicu, zakwasy na brzuchu mam do dziś :ico_haha_01: , ale ogolnie super :-)
ania Milenka sliczna, taki aniołeczek :ico_brawa_01: , Liwia też pakuje sobie od jakiegos czasu rączki do buzi :-)
markotka faktycznie jak masz sie stresować to lepsza ta butla, szczęsliwa mama szczęsliwe dziecko :-) , a widzisz jakąs róznicę w Krzysiu po mm, spokojniejszy, mniej płacze?
Ja dzis sie wkurzyłam ma męża i powiedziałam, ze na mm przechodzimy, Liwia ma problemy z zaśnięciem po kąpieli od dwóch dni (ze 2h jej schodzi) mąż stwierdził, ze to na pewno po kawie, która pije od tygodnia :ico_noniewiem:
Kurcze co dalej komu, nie pamiętam
aha
motylek przy obu ciazach pológ trwal ok. 3 tyg. nie ma reguły, moim zdaniem nie masz się czym martwić :-)
A ja mam od 2 dni plamienia, tzn. taka "żywa" czerwona krew, ale malo, to chyba działanie uboczne tabsów, miała moze tak któraś???
[ Dodano: 20-07-2011, 23:12 ]
Moja młoda czynu wywrotkowego dokonała tydzień temu :-) , ale odtąd niecodziennie udaje jej się obrócić
A jak często wasze maluchy leża na brzuchu, moja chwile polezy i sie złości, a słyszałam, ze dzieciaczki powinny w sumie ok. 0,5 h dziennie tak spędzać, u mnie to najwyżej 10 min. :ico_noniewiem: