no teraz to juz mniej będą nasze pociechy przybierać, my mamy szczepienie jakoś na poczatku sierpnia, okaże się ile mój zawadiaka waży :-DPrzez 2 miesiące przybrał tym razem już tylko pół kilograma, za bardzo jest ruchliwy - nie ma czasu na tycie ale za to urósł 7 centymetrów.
oj tak sobie postałam i posłuchałam to większość ludzi podchodzili do egz już 5, a nawet byli tacy co 10 raz :ico_olaboga:następnym razem na pewno się uda zdać.
a ile masz latej? Nie jesteś pewnie dużo starsza ode mnie, ja poprostu za późno się za to prawko wzięłam :ico_sorki:bo ze mnie to już stara d...
oj okropne to uczucie.I też zawsze potem miałam wyrzuty, że go nie upilnowałam.
my też tak robimy, tylko akurat tym razem to Oliwci coś się przyśniło, i mój P do niej poszedł no i małemu zostawił pole do popisu :-Djak go nad ranem przyniosę, to leży między nami, bo inaczej na bank by zleciał.
kurcze auto nam się popsuło przed samym wyjazdem ciekawe czy elektryk naprawi, bo w poniedziałek mieliśmy jechać
Gaga popytaj w agrocentrum, bo my kiedyś też mieliśmy problem z chwastami w trawie i czmś tam pryskał P tylko nie pamiętam jak się to nazywało :ico_noniewiem: