Mad., śliczna dzidzia :ico_brawa_01:
Ika202, hihi dla mojego to w sumie też prezent urodzinowy tylko że mój ma urodziny 4 lipca więc o prezencie dowiedział się kilka dni wcześniej :-)
No mam już szczerze dosyć i czekam już 2 trymestru żeby przeszły mi te mdłościagaa22, ojej biedna jesteś z tymi mdłościami
Starego nicku nie pamiętam(chyba też coś z Małgosią???) ale ciebie oczywiście tak :ico_oczko: :ico_oczko: więc teraz jak na córcie czekasz??Tobie również bardzo gratuluje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:Ika202, ogromniaste gratulacje pamiętam cię z UM jak sie o Igorka staraliśmy (wtedy pod innym nickiem)
hahhahah dobry :ico_haha_01: a u mnie na to wychodzi ,że mąż zrobił prezent mi na moje urodziny :-D 24 maja :ico_oczkoNo niestety mój mąż mówi że to jego prezent urodzinowy które miał 2 czerwca
:-D ja już widzę rodzinkę mojego męża na tym weselu :ico_szoking: i teksty "o boziu oni znowu będą mieli dziecko :ico_puknij: " Bo wiecie u niego w rodzinie to jedno i basta większa liczba dzieci jest nieekonomiczna i tekst w stylu "mnie nie stać na kolejne dziecko" to normalka :ico_puknij: (mimo ,że wszyscy kasy maja jak lodu )rodzinka bedzie w szoku jak mnie zobaczy hehe zamiast pary młodej to ja bede główną atrakcje a raczej tematem plotek
ja mówię zawsze tak samo że pokocham jak swojecoś czuję że kolejne jajeczka rosną w brzuszku ale kto to by nie był pokocham jak swoje
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i dobrze gadasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Przynajmniej wiem że dzieci dobrze wychowuje i nic im nie brakuje ,w szkole też na każdym kroku chwalą moją córkę :ico_oczko: Bo jak to mówi moja mama to niektórzy dzieci tylko mają ,a to stanowczo za mało ,ja moje dzieci przede wszystkim wychowuje,szanuje i tego samego wymagam od nich ,a co najważniejsze kocham najbardziej na świecie i milion razy dziennie im to powtarzam ,najważniejsze że znają swoją wartość i nikt nigdy im tego nie odbierze :ico_oczko: :ico_oczko:A ja na nich leje , mi może ledwo starcza do pierwszego ale ile miłości mam w domu ,bezcenne
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Baidu [Spider] i 1 gość