Aga, Martam - zaraz Was dopisze na pierwsza strone.
Marta - masz termin w dzien urodzin mojego ojca i mojego męża :ico_oczko:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
a ja mam urodzinki 13 stycznia czyli tez blisko...w ogóle smiesznie bo Filip miał date porodu z om i usg na 18 czerwca, w urodziny mojego meza, teraz dzidzia raptem 4 dni przed moimi urodzinkami...a data tez fajnie mi sie kojarzy bo akurat 9 stycznia przyleciałam do Irlandii pierwszy raz...i spodobalo mi sie:))) tylko teraz naprawde bardzo prosze dzidzie co by sie spieszyła i jeszcze w 2011 pozwoliła sie usciskac :-D
Abrzuszki macie sliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mój tez stosunkowo duzy (w porównaniu z pierwsza ciaza ogromny nawet) ale ja mam niezły ubaw bo jakos nie chwale sie ta ciaża na prawo i lewo i wiekszosc znajomych nie wie, ze znowu bedzie dzidzia....i musiałybyscie zobaczyc te spojrzenia kiedy kogos spotkam...bo w luźnych koszulkach czy bluzach to wyglada jakbym sie nieźle najadała ostatnio :))) miny nieziemskie :-) wczoraj mój sasiad wrócił z wakacji i dłuuuuuugo sie gapił na mój brzuch :-) pytałam potem męza czy mu powiedział a ten mi na to, ze nie, ze zobaczymy kiedy sie sam odwazy zapytac:)))
dobra, ide Filipa kłasc spac...wreszcie :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: