Jej nie nadążam z czytaniem Was :-)
Hmm i jak tu odpisać na tyle tematów :ico_noniewiem: nic spróbuję i mam nadzieję że nic nie pominę :-)
Co do pieluch to przy Emilii miałam zamiar jechać na tetrach. Kupiłam 50szt ale po powrocie ze szpitala jak zobaczyłam moce przerobowe Emilki to skapitulowałam i kupiłam pampy :-) Ale nie ma co minęło prawie 5 lat a ja nadal używam część jako szmaty - swoją drogą do mycia okien są niezastąpione :ico_oczko:
Jeżeli chodzi o wyprawkę to już chyba kiedyś pisałam że ciuszki zacznę kompletować po 20tc. Z pozostałych rzeczy to praktycznie tylko wózek musimy kupić no i kosmetyki bo całą resztę mam rozsianą po koleżankach więc w okolicy października będę musiała zacząć odzyskiwać je :-)
Badania robiłam raz i wszystkie wychodzą książkowo czyli po środku skali :-) Teraz początkiem sierpnia idę robić znowu z tym że dodatkowo mam zrobić toxo, żółtaczkę, cytomegalię itp. Któraś pytała o badania tarczycy. Ja robię za każdym razem czyli co miesiąc może półtora. Robię zawsze TSH, Ft3 i Ft4 a to ze względu na stwierdzoną chorobę hashimoto.
sylwania4 witaj wśród :ico_ciezarowka: mam
agaa22 fajowy masz brzusio :ico_brawa_01: rozstępów nie widać. Ale nie martw się ja też mam ich pełno na cycach, brzuchu i na udach po wewn i zewn stronie :ico_olaboga:
Ika202, dobrze doczytałam że to Twoje 4 dzieciątko?? fajowo :-D
Aaa o wróżbie też słyszałam i nawet ją robiłam :-) Co prawda to było jeszcze w liceum ale fakt wyszła mi parka :-) Z drugiej strony mam nadzieję że nie do końca się sprawdza bo mnie wyszła parka a mężowi trójka dzieci g:hmm
[ Dodano: 26-07-2011, 15:56 ]
Aaa i zapomniałam Wam napisać...
Zaprowadziłam rano Emilkę do przedszkola ale już rano była 'nie w sosie'. Pomyślałam że to za sprawą pogody. Na 10 umówiłam się z koleżanką na pogaduchy bo nie widziałyśmy się hohohoh. Ledwo do niej weszłam zadzwonił telefon z przedszkola że Emila ma 39stopni. No więc pędęm do przedszkola po małą i od razu do lekarza. W przedszkolu Emila raz zwymiotowała a w przychodni chyba ze dwa razy. Lekarka ją obejrzała i stwierdziła że to początek anginy :ico_szoking: tak więc mamy antybiotyk i siedzimy w domu :ico_olaboga: