hej
stawiam :ico_tort: :ico_tort: imieninowe,dopiero teraz bo byłam dzisiaj zajęta-rano po rodzinne i wysłać paczki,potem ogórki,a jak skończyłam to przyjechał kuzyn z dziewczyną,ciotka i kuzynka no i sobie popili i mąż już śpi :ico_oczko: Milena zasnęła przed 20 i jeszcze śpi,nie wiem czy to na noc czy się obudzi :ico_noniewiem:
dziękuję za życzenia :ico_sorki:
a długo Milenka miała ten odczyn na ramieniu?
nie wiem,ale długo na pewno nie,chyba do miesiąca :ico_noniewiem:
uff, a już myślałam że Hania sama gdzieś cichaczem pobiegła nie mówiąc Ci gdzie-dzieci różne pomysły miewają.
nie,no ona sama nigdzie nie wyjdzie :ico_oczko: brama wjazdowa zamknięta,bramka też na kluczyk to sama nie wyjdzie :ico_oczko:
emilia7895 nie dziwię ci się,że się pokłóciliście,bo mnie też tak teściowa by wkurzyła,bo skoro wie,że są wtedy dzieci kąpane i szykowane do spania to albo niech pomoże albo przychodzi wcześniej skoro i tak nie pracuje :ico_noniewiem: a P to bym dała popalić,skoro jest w domu to niech pomaga a mama zawsze może trochę poczekać :ico_zly:
moj to wychodzi z takiego załozenia ze jak bedzie sie kobiete za bardzo chwalic i jej ciagle dogadzac to ona sie zrobi strasznie rozpuszczona i luksusowa
mój też tak kiedyś myślał,ale szybko go z błędu wyprowadziłam :-D
A dzis bylismy na kontroli bioderek i nie musimy juz nosci dodatkowej pieluszki jupiiiiiiiii
super,że wszystko ok :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Koroneczka tobie też wszystkiego najlepszego w dniu imienin :ico_prezent:
wczoraj popisałam troszkę z
mamą Izuni i jest już drugi tydzień u mamy,w sobotę wracają do domku, Iza dużo lepiej,ale pewnie dlatego że babcia jej dużo czasu poświęca, Ada niestety dalej nie chce butli a ma 3 mies żeby się oswoić bo przecież
mama Izuni będzie wracać do pracy na 3/4 etatu :ico_sorki: dzisiaj miała sprawdzić czy może glukoza małej z butli zasmakuje :ico_sorki:
[ Dodano: 26-07-2011, 21:29 ]
patrycja_g może to faktycznie depresja jak pisze
Koroneczka która różnie się może objawiać :ico_sorki: mam nadzieję,że szybko ci to minie i będziesz się lepiej czuła :ico_sorki: :ico_sorki: