Hej,
u mnie znowu leje :ico_placzek: kiedy to minie? :ico_noniewiem: Dziś to łepek mi pęka, o kręgosłupie to nie wspomnę.
U mnie właśnie był listonosz i przyniósł kurtkę młodego którą zamówiłam w poniedziałek :ico_brawa_01:
Murchinson widzę,że ty też dzisiaj na szczepienie idziesz jak my :-D
Tak, my mamy na 16.U nas ze smoczkiem to różnie, młody raz chce raz nie i zasypia bez niego. Czasami podudla może z 30s i wypluwa a ja drugi raz mu nie daję. Innym razem bez niego nie uśnie i jak wypluje wcześniej to krzyk by mu dać raz jeszcze.
Dziewczyny dajcie znać po szczepieniu co tam :-) Oby dzieciaczki nie płakały!
Dam, dam, naklejam dziś plasterki emla zobaczymy jak działają bo różne opinie o nich słyszałam.
A wczoraj mieliśmy stracha, że nie dostaniemy szczepionki na pneumo. Mówiłam D by w poniedziałek zamówił w tej aptece co ostatnio na środę, a ten że po co bo maja to na stanie cały czas. wczoraj pojechał i..zonk, rotarix był ale prevenaru nie ma bo producent zmienił cenę i teraz apteka negocjuje. Dopiero w 3 aptece dostał tę szczepionkę. W najgorszym wypadku zamówiłabym z doz ale tam dużo drożej.
Koroneczka takich jak Ty co karmią i mogą jeść wszystko to na palcach jednej ręki można policzyć i to pewnie by jeszcze tych palców było za dużo bo to przypadki pewnie 1 na 1000 albo i więcej.
Emilia możliwe, że Tosię brzuszek bolał od ciasta ale nie ma pewności. Musisz uważać następnym razem.
mąż choruje dzisiaj :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Biedaczyna :-)
:ico_haha_01: :ico_oczko:
Na obiad mam jeszcze z wczoraj cannelloni.