a ja stawiam za 5 miesięcy Mateuszka :ico_tort:
:ico_oczko: ależ ten czas leci :-)
kochane wybaczcie, że rzadko zaglądam, ale tak wciągnęła mnie książka "Biała masajka", że już dosłownie pochłaniam drugą część.
Przejrzałam szybciutko co u Was, ale nie bardzo pamiętam co której odpisać.
Dobrusia, dziękuję, że pytasz. Z mężem już ok, chyba jednak coś wyniósł z tej lekcji, natomiast miałam akurat okazję zwrócenia teściowej uwagi, żeby nie wtykała nosa do naszych dyskusji, no i teraz sie nie odzywa, uraziłam jej dumę :ico_oczko: lata mi to, wreszcie mam spokój. I tak mi już tyłek obrąbiła u swoich przyjaciółeczek.nie mam zamiaru po raz kolejny wyciągać ręki.
w niedzielę jedziemy do moich rodziców, wracamy za 2 tygodnie, więc przy dobrych wiatrach nie będę widziałą teściów przez miesiąc, bo oni w połowie sierpnia wyjeżdżają na urlop dzięki Bogu :ico_sorki:
natomiast ja jestem pod wrażeniem Twojej figury. Powinnam powiesić sobie Twoje zdjęcie nad łóżkiem, zeby mnie bardziej motywowało :-)
ewelcia, ale duża pannica :ico_brawa_01: niech rośnie na zdrówko :-)
magda1614 super, że wszystko się udało na chrzcinach, Fotki piękne, a Filip to duży chłopak.
Fintifluszka nienawidzę, jak mi ktoś wierci w ścianę, albo gdzieś w pobliżu :ico_zly: a pogoda i w Polsce deszczowa :ico_zly:
aga216 mam nadzieję, że Paulinka już nie gorączkuje
[ Dodano: 28-07-2011, 11:33 ]
Stawiam :ico_tort: za 4 miesiące Martynki :-D
:ico_brawa_01:
[ Dodano: 28-07-2011, 11:34 ]
wiecie ja sie ostatnio z obowiazkami kurzymi nie wyrabiam :ico_noniewiem: ugotowanie obiadu to teraz masakra, nie dosc, ze pomyslu nie mam nigdy to czasu brak i wiecznie sie okazuje, ze czegos nie mam w kuchni, a z dwojka dzieci do bani sie ubierac i do sklepu isc...
ja mam identycznie :ico_zly:
jak ja nienawidzę kuchni