Noooo a ja wczesniej nigdy o tym gruczole nie słyszałam i jak się naczytałam to wiadomo od razu dziwne wizje człowiek ma
Oj tak coś o tym wiem.Bo sama nie raz się naczytałam za dużo opinii i tekstów na jakiś temat a potem tylko włosy mi siwiały:)
ona malusia była niespełna 3 kilo w dniu porodu. A tu jakiś mały wielkoludek będzie
Ja słyszałam że ta wagą nie ma się za bardzo co sugerować bo ona się może różnić. Byłam kiedyś na innym forum i tam dziewczyny pisały ile niby maluszki mają a jak urodziły to okazywało się to różnie.Czasem sporo mniej a czasami więcej.
ach, zapomniałam się pochwalić, że dziś nawet Wiki nie poprosiła raz o smoka :ico_oczko: także to chyba już koniec :-D
No to gratulacje dla małej i ciebie za wytrwałość.
Wiem jaka to duma bo kiedy moja mała smoka oddała bez płaczu i flaszkę to do nieba rosłam jaka jest mądra dziewczynka.
modlę sie tylko zebym nie miała CC :ico_sorki: moge rodzic znów 36 godzin byle siłami natury :ico_sorki:
No ja właśnie CC sie potwornie boje choć podobno mniej bólu.
A do SN jakoś zawsze byłam przygotowana ze to normalne jest ze boli i tego się nie boję.
Ja właśnie małą odwiozła,m do domku.Kawkę dopijam i biorę się za porządki , pranie i jakąś prace bo syf straszny.A siły mi wróciły więc wykorzystać to chce.