nie wiem co robic, nie moge patrzec jak on sie tak meczy a ja nie wiem o co chodzi, czuje sie taka bezradna..
jeżeli Ty się denerwujesz to i dziecko tez to wyczuwa i tak samo jak Ty się zaczyna denerwować... spróbuj się uspokoic i powoli przystawiac go az dobrze sobie złapie... wiem, ze moze to potrwac i dziecko sie denerwuje, ale warto spróbować... u mnie było tak samo bo sutek był za mały, ale z czasem się wyciągnął i fajnie sobie łapie, ale tak samo się denerwowałam i złościłam bo tu mi mlekko po koszuli kapie a Majka nie umie złpac i tylko stęka i kręci głową w posukiwaniu jedzenia, musi złapac całą brodawkę a nie sutka bo z sutka słabo leci a wszystkie gruczoły mleczne sa na brodawce wkoło sutka...
[ Dodano: 31-07-2011, 11:40 ]
Gosiu jeszcze raz gratulacje i fajnie, ze wszystko łatwo szybko i przyjemnie się odbyło!!!!!
Beti pisała do mnie i wszytsko u nich w porządku ... dochodzi do siebie po cc.
[ Dodano: 31-07-2011, 11:41 ]
A pogoda u nas pod psem, ze tak napisze bo cały czas leje i znowu nici ze spaceru... a no i dodam, ze zwariowac można z Kubą boi się mu nudzi i chodzi i dokucza tylko... teraz mąż wziął go na spacer w kaloszach i z parasolem , moż ejak sie zmęczy to choć trochę się prześpi po obiedzie...
A na obiad dzis u nas pulpeciki w sosiku z wrzywami no i rosól.