Ja przy Norbim właśnie mieszałam sobie mąkę ziemniaczaną z talkiem. I też kąpałam go jednego dnia w krochmalu, drugiego w rumianku.. ale to jak miał właśnie jakieś zmiany skórne. Pomagało.A na odparzenia dobra jest też mąka ziemniaczana, uśmierza ból i swędzenie.
Nina, a ile przytyłaś w końcu? Bo tam masz +10 i ciekawa jestem czy już więcej czy tylko tyle..
Ja się ostatnio ważyłam to miałam 16kg na plusie. Przed ciążą ważyłam 50kg i w ogóle każdy mi mówi, że u mnie to chyba tylko brzuch tyle nabrał bo nic nie przytyłam i bardzo ładnie wyglądam :ico_haha_01: Ciekawa jestem ile mój mały waży :ico_noniewiem: ale to już się okaże przy porodzie :ico_oczko:
Spróbuję.. po porodzie niby czasu będzie mniej, ale zawsze to jakieś wsparcie :-)cleo no witaj dawno dawno cie nie bylo..popraw sie :ico_oczko:
Ja dzisiaj ciężką noc miałam.. brzuch mnie bolał trochę.. ale to tak jak przy okresie i nie jakieś skurcze tylko taki ciągły ból był.. i przez to się stresowałam bo mój Rafał na nocki pracuje i akurat w pracy był.. dojazd ma kiepski i jeszcze nie mamy za bardzo z kim Norbiego zostawić także ogólnie dużo się nastresowałam, że może tej nocy zacznę rodzić. A teraz jeszcze nie czuję ruchów małego od jakiegoś czasu choć próbowałam go tam szturchać lekko, łaskotać brzuch.. nie wiem.. idę się zająć jakąś robotą i nie myśleć o tym to może sam da znać o sobie. Może to już takie jego wyciszenie przed porodem.. nie wiem :ico_noniewiem: Czytałam, że jak do 12 godzin nie czuć ruchów to natychmiast jechać do szpitala, ale te 12h to i tak dosyć sporo :ico_noniewiem: ehhhh