w takim składzie (ja, mama i ten lekarz) już się spotkaliśmy, 26 lat temu, przy moim porodzie.
mój poród odbierał ordynator szpitala w którym będe rodziła :-D fajne takie spotkanie po latach
Piotruś waży 2701g, dużo, lekarz powiedział żebym się nastawiła na dzieciątko ważące powyżej 4000g.
no to faktycznie sporo, fajna taka mała różowa kluseczka będzie, ja wolę żeby moje dziecko wazyło więcej niz mniej, ja przy porodzie ważyłam 3650g
Ogólnie wszystko w porządku
najważniejsze i gratuluję , fajna niespodziankę i prezent mamie zrobiłaś :ico_brawa_01:
pokoik dla córeczki prześliczny serio serio, strasznie mi się podoba i o takich sosnowych meblach marze i poluję na takie, ale niestety używane szukamy w dobrym stanie, bo na nowe nas nie stać.
jeszcze raz bardzo dziękuję, moja mama znów ma slabośc do starych mebli dębowych więc skupuje po komisach i na allegro z holandii itd.
Witam się z wami z rana
Stawiam na początek :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 31 tydzień Oliwki :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Powoli do mnie dociera że termin porodu sie zbliża i zaczynam się coraz bardziej bać. Jutro wizyta u gina, mam nadzieję ze wszystko dobrze będzie :ico_sorki: :ico_sorki: