Ika202, a Ty myslisz, ze chłopczyk bedzie czy dziewczynka?
nie mam zielonego pojęcia ,nieważne co będzie pokocham jak swoje :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: mój mąż i dzieciaki idą w zaparte że to dziewczynka ,ja w sumie myślałam o tym w porównaniu do moich poprzednich ciąż i jeżeli chodzi o objawy to córa tak samo tragicznie ciąże z młodą znosiłam ,jednak tym i tak nie ma się co sugerować bo każda ciąża jest inna :ico_noniewiem:
Mad., wiesz co jak już urodzi się twój maluszek to będzie najlepiej wiedziała co mu trzeba :ico_oczko: np mojego Kubusia rodziłam w styczniu a Miłoszka w listopadzie i na ogół ubierałam im body i na to pajace ,na noc miałam śpiworek jednak moje dzieci tego nie lubiły :ico_oczko: albo lubiłam ubierać body z dł rękawem i pół śpiochy ,ale to wiesz w domu jest na ogół ciepło na dwór już inaczej chociaż nie ma co przesadzać ,bo najgorzej to dziecko przegrzać :ico_oczko: jak jechaliśmy gdzies w gości to miko miał ubrane np body na to śpioszki,skarpetki, spodnie i bluza + kombinezon zaraz poszukam jakiegoś foto :ico_oczko:
[ Dodano: 03-08-2011, 21:38 ]
No i to takie zimowe fotki moje synusia a mówie w domu to królowały body i pajace ,latem przeważnie same body :ico_oczko:

to jedno z moich ulubionych mój kochany tygodniowy facet i te słodziutkie pytki :-D