My tez jestesmy po dniu grilowania , jutro pewnie bedzie ciag dalszy :-D :-D :-D :-D
fajnie my wczoraj grilowalismy :ico_brawa_01:
Dobrusia za 5 miesięcy Witusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Fintifluszka brawo za pierwszy zabek :ico_brawa_01:
:ico_brawa_01:
Mój mały tak sie slini ze szok i cały czas ma w buzi ręce całe i gryzie je i się cieszy :-D :-D :-D
A u nas dzis upał niesamowity i remont dobiega prawie ku koncowi :-D ale mój mezus dzis znowu pojechał na 3 tygodnie to się o ten czas zawsze wyjazdu jego przesuwa ale pazdziernik sie wprowadzamy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
A wczoraj schody zamówilismy kurcze 6tysięcy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: masakra ale co jak trzeba :ico_sorki: :ico_sorki:
Ania i jak pogoda dopisała na grilla?
ewelcia1245, twoja niunia to fajna duza pyzunia :-D mój Filipek to pewnie jej połowa ale mam nadzije ze w koncu te policzki mu przytyją :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: bo udka i raczki ma juz grubiutkie :-)
No nic miłego wieczorka kobietki ja jutro musze porzadek robicbo jak mój mąz wyjezdza to mam sajgon w tych 2 pokoikach :ico_sorki: :ico_sorki: