waz juz a moze dopiero 5440g i dobrze przybiera ale ogólnie szczuplak jest
my mieliśmy szczepienie 2 tyg. temu to Mikołaj ważył 5840, myślałam że więcej ,ale taki fajny w sam raz jest ;]
Szymek uwielbia.
mój Mały też, pożera cały słoiczek, woli słoiczki niż to co ja mu ugotuję xD nie wiem dlaczego :ico_haha_01:
wlosywiem ze juz przerabialysmy temat wypadajacych wlosow ...ale wtedy mi sie czupryna jeszcze nie wykruszala a teraz ...leci garsciami ...juz mi tylko taki puch na glowie zostal....co polecacie???????????????????????????
mi też lecą - masakra jakaś... całe łóżko we włosach, cała podłoga - aż dziwne że jeszcze nie wyłysiałam :ico_szoking: ostatnio kupiłam sobie RADICAL do włosów zniszczonych i wypadajcych - jest lepiej. Wcześniej miałam odżywkę do psikania też tej firmy - naprawdę pomaga, przynajmniej mi ;)
u nas w Londynie zamieszki ...chyuba jutro nie pojade do kolezanki....bo boje sie z malym...
lepiej siedzieć w domu Kochana :ico_sorki:
[ Dodano: 09-08-2011, 20:11 ]
ale wyplula wszystko
oj Mikołaj też pluł, bo nie potrafił skojarzyć że to trzeba zjeść :P
Fintifluszka, a Ty piersią karmisz czy na butli??
[ Dodano: 09-08-2011, 20:13 ]
w ogóle powiem Wam że w ciąży zaczęła mnie pobolewać kość ogonowa, po porodzie jest jakaś masakra, nie mogę siedzieć, bo potem przyszywający ból, czasami w nocy się budzę, jakby mi się wyginało wszystko w środku :ico_sorki: będę szła teraz jakoś do gina to może mi powie o co chodzi bo boli potwornie.. Jeszcze na dodatek paznokieć mi się wrasta w dużym paluchu od nogi - Mąż się nabija, że się sypie :ico_haha_01: