tak z Polskiczy jakas apteka internetowa to sprowadza bo rozumiem ze to polski szampon??
Jej Magda, bądź dzielna :ico_pocieszyciel: nie wiem, co Ci poradzić.. może spróbuj Małego przegłodzić i wtedy spróbować :ico_noniewiem:no i dałam mu kaszke i wszystko wyzygał :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: ???????????????????????? i nie wiem ,dół mam straszny :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

własnie dzis próbowalam i zjadł przez cały dzień 120ml :ico_sorki:spróbuj Małego przegłodzić
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:WSZYSTKIEGO NAJJJJJJJJ DLA DOBRUSI Z OKAZJI URODZIN :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
tez sie nad tym zastanawialam ....bo maly je cyca ...ale to jest tak duzy chlopak i tak mu smakuje ...ze az milo patrzec....widac juz byl gotowy :ico_brawa_01:zeby wprowadzac posilki nie przedzej niz w 5-6 miesiacu
mnie natom,iast moja mama iciotka stresuja ze maly grubasek.... :ico_olaboga:,ja sie zastanawiam czy mój wogóle jakieś policzki grubasne bedzie mial jak twój
wow, zazdroszczę.... ja jestem straszny śpioch, więc pobudka codziennie o 7 rano to dla mnie koszmar ;)i spi do 10 rano :-D
ja jej podnosze minimalnie glowke do gory, bo zauwazylam, ze jej tak fajnie...A sadzacie dzieciaki?? Bo mój to najchętniej by siedział, ale boje się, czy mu to nie zaszkodzi :ico_noniewiem:
Marcelina ma bardzo wrazliwa skore i tez nie wiem czym ja smarowac, bo sama oliwka nic nie daje :ico_olaboga:A znacie jakąś dobrą maść na suchą skórę?? Bo Wituś ma na stópkach na zewnętrznej stronie w zgięciach strasznie suchą skórę, smaruje mu 2 razy dziennie Atoperalem, ale to nie pomaga za bardzo.. Ta skórka jest aż taka szorstka i zaczerwieniona.
na szczescie coraz lepiej :ico_sorki: :ico_sorki: co tydzien jezdzimy na rehabilitacje...a Sejana stopki Marcelinki jak???bo tez mialas cwieczenia/masaze...?
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google Adsense [Bot] i 1 gość