witam
I nawet nie chce mi sie pisac dziś mial przerwe 7,5 godzinną i wstał rano wyspany i radosny i jedzenie mial gdzieś :ico_sorki: to mu wcisnęłam kaszkę ale odruch wymiotny co chwilkę i na szczescie mu sie nie ulało
Przeciez on musi jesc :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
Ja brałam CeRACETTE po 1 ciązy uwazam ze byly ok tylko drogie
Aniaaa, ja bym na razie jej nie dawała moze nie gotowa jeszcze :ico_sorki:
Od ostatniego ważenia (prawie miesiąc temu) przybrała 360g, waży teraz 6660g ale lekarka nic nie mówiła, więc nie wiem czy nie za mało :ico_noniewiem:
Ile teraz dzieciaczki powinny przybierać ??
nie wiem ile bo ja ciągle z tym walcze ale mój synek pomimo tego niejedzenia przytył przez 12 dni 320g ale to dzięki mojemu wciskanemu jedzeniu,jesli lekarz nic nie mówiła to moze jest ok
A rozmaz czego nie dobry mówila ci jakie wartosci wyszły zle?
Mój synek po szczepieniu mial przez dobde stan podgoraczkowy i mu nózka spuchła ale lekarz widziała,bo wczoraj bylismy u wczesniaków znowu tak bez rejstracji to mówi ze ogólnie on jej sie podoba poza jego chudoscią i jest dla niej dobry.ale gastrolog to podstawa
Juz sie nie moge doczekać piątku nastepnego ,moze cos mu wyjdzie z tym zołądkiem.a ma objawy jak na refluks??!!!???!!!
No nic ja uciekam bo synek duzy wstał to jakies sniadanko mu zrobie i dzis wybieram sie na zakupy szkolne :ico_sorki: