Haj, ale mam czytania...
Dałam rade ale nie pamiętam wszystkiego :-)
Aniaaa, śliczne zdjęcia dziewczynek :ico_brawa_01:
magda1614 oby poradzili coś na Filipka :ico_sorki:
chyba sie jej podoba za troche chcemy ja zabrac na basen ;)
ja jutro zabieram Witusia na basen :-) biorę do pomocy szwagierkę i idziemy się popluskać!
jaki slad wasze maluszki maja po tez szcepionce jeszcze ze szpitala?
u mojego jest taki różowy ślad, kropka taka.
tabogucka, powodzenia w kąpieli ;-) nie ma się co bać!
A ja burzę uwielbiam :-D nigdy się nie bałam, nawet w dzieciństwie, nie raz pod namiotem z rodzicami w burzy siedzieliśmy, a raz się nawet kąpałam w burzę w jeziorze :ico_olaboga: ale tylko przy brzegu ;-)
ja dziś miałam arię podczas zasypiania, często ostatnio się zdarza, że mały nie śpi wieczorem i potem jest za bardzo przemęczony (przynajmniej tak mi się wydaje...) i nie może zasnąć, zły jest ale i zmęczony i jest wielkii ryk...
Poza tym teraz jak K ma urlop (a ma ponad miesiąc) to siedzimy u teściów a tu jest duży dom i mały w dzień śpi w wózku, i żeby zasnął musi być mocno bujany.. Poza tym jest co chwila noszony....
Już się boje co to będzie jak wrócimy do naszego malutkiego mieszkanka :ico_olaboga:
[ Dodano: 13-08-2011, 21:40 ]
Ja dziś na zakupach byłam, kupiłam zapas słoiczków z owocami i zupkami jarzynowymi, z mięskiem kaszki ryżowe z brzoskwiniami i kaszkę manną bo między 5 a 6 mc podobno trzeba pomału gluten wprowadzać do diety. A tych różności jest tyle, że głowa boli :ico_olaboga: