Witam wszystkie miłe panie :ico_oczko:
Miałam nadzieję zakończyć wczoraj miło dzień z psiapsiólami a tu d... ,nie chcieli mnie do Was wpuścić :506: ,to jest chamstwo ,człowiek po całym dniu charówy chce się zrelaksować a tu nic :ico_olaboga: .Zawzięłam się i udało mi się coś sprzątnąć,Dominiś posiedział z Bartkiem a ja umyłam okna i zmieniłam firanki,najpierw je :ico_prasowanko: .Dziś mam za to mega :ico_duzepranko: ,potem :ico_pranko: , a wieczorkiem znów :ico_prasowanko:
Dziś siedzimy w domku ,bo u nas strasznie wieje,nie chcę Bartka "doprawić",bo Go zawieje i znów bedzie kasłał :ico_nienie:
Dziekuję za życzonka dla moich chłopaków :ico_brawa_01: ,już zdecydowanie lepiej,teraz Bartek już tylko sporadycznie pokasłuje :-)
Czytałam ,że temat 2 dziecka się pojawił,życzę wszystkim ,żeby miały tego drugiego Bobaska w najbardziej wymarzonym momencie.My chcieliśmy,żeby Bartek był majowo -czerwcowy,ale się nie udało.W końcu to się cieszyłam,że się udało chociaż na październik.A z dominikiem tak łatwo poszło,jednak wiek robi swoje :(
Miałam zmieniać u Dominisia pościel ,ą ja siedzę i marudzę.Zmykam na razie zrobię cos pożytecznego,to potem zajrzę