Oddnosnie warzywniaka u nas rozstawiła się może ze 2 dni temu babcia ze straganem
Ooo to jeśli faktycznie ma te wyroby swoje i domowe to fajnie. A jakie ceny tego są ?
Kurcze ciężko mi to idzie co zaplanowałam.Jest bardzo gorąco i strasznie słaba jestem .
Dziewczyny bo ja we wrześniu mam być chrzestną.I mama tego dziecka mówi mi jakie obowiązki mam , że mam kupić szatkę i ubranko. Wy tez tak mówiłyście komuś , czy ktoś sam o tym wiedział?
Ja nigdy chrzestną nie byłam więc nie wiem ale jestem w szoku bo szatka 30 zł (sama sobie wybiera) ubranko mówi że kupiła od kogoś używane i mam jej wrócić 75 zł i jak znajdzie na allegro butki to mi wyśle link i mam je zamówić.Kurde a do tego przecież w kopertę się wkłada lub prezent. Masakra .Ile dawałyście jak byłyście matkami chrzestnymi ?
Mnie troszku to przeraża bo we wrześniu mamy wesele(nawet jeśli bym nie dała rady jechać to kasę przekażemy bo juz zapowiedzieliśmy że będziemy i oni tak czy tak za nas będą musieli zapłacić) i chrzest i kasa poleci ładnie , a do tego nie mam masy rzeczy dla dziecka. Same moje pieluchy wielorazowe jak kupie to wydam na raz około 600-700 zł a gdzie reszta ?