Mam nadzieję, że drugie dziecko urodzę naturalnie i będę mogła karmic piersią, bo cały czas myślę, ile straciłam... Ale grunt że Mały się chowa zdrowo :ico_sorki:
A ty tez mialas cc???
a czemu nie moglas karmic piersia???nie bylo pakarmu??? ja tez po cc...i do tej pory cycem karmie... :ico_sorki:
[ Dodano: 22-08-2011, 08:42 ]
Inuno no ja tez chudlam chudlam ...a teraz zaczelam tyc..... :ico_szoking: fakt ze podjadam slodycze ... :ico_nienie: trzeba zrezygnowac bo rosnie mi pupsko a dopiero co je zrzucilam i taka zadowolona bylam :ico_sorki:
[ Dodano: 22-08-2011, 08:43 ]
Blanka Filipekza 4 i 5 miesiecy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 22-08-2011, 08:47 ]
Aniaaa ojej to napisz co ta doktor nawywijala.... :ico_olaboga:
Magda1614 to super ze Filipek przytyl...ale moze lepiej zeby go zbadali w szpitalu ...moze bedzie latwiej z karmieniem... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
ja@ milalam jeden ...a teraz biore pigulki Cerazzette i nie mam wcale... :ico_sorki: ale zastanawiam sie czy to nie od nich tyje....
[ Dodano: 22-08-2011, 08:55 ]
Wlosy mi wypadly prawie wszystkie...mam przeswity na glowie.... :ico_placzek:
ide w srode do lekarza bo do tego mam zawroty glowy...myslicie ze to brak jakiejs witaminy ?????????????????????????????????????????????????????
[ Dodano: 22-08-2011, 09:06 ]
Dalej sie denerwuje ...ta poczta nieodebrana ze starego mieszkania chociaz na logike wyszlo mi ze to jest pewnie rozliczenie z urezdzu ktore juz zaplacilam...
natomiast ten drugi urzad sie zawzial i dalej wypisuja ze mam zaplacic £740 :ico_szoking:
nie wiem czy dzwonic tam czy poczekac az przeprocesuja moje pity bo napewno dostali tydzien temu ....(a to £740 to wlasnie za ich niewypelnienie kara)a babka z ktora rozmawialam powiedziala ze jesli wysle to cofna ta kwote!!!
moze jeszcze poczekam ciut...i jak nic nie dostane to sama zadzwonie...sie upewnic...
ah starsznie mi to na glowie siedzi....nie moge sie tak do konca zrelaksowac...
bo niby z tym pierwszym urzedem wygralam stanelo na moim...ale ten teraz to juz sama nie wiem... :ico_olaboga:
nie lubie wam tak marudzic ale to taka beznadziejna sytuacja ze juz sama nie wiem co zrobic... :ico_sorki: