ale i tak jest siedliskiem kurzu :ico_oczko:Fajny taki baldachim z tiulu wygląda zwiewnie i delikatnie

ja mam właśnie materiałowe baldachimy, fajna sprawa, mi sie osobiście baldachim w każdej postaci podoba, tym bardziej ze mam strasznie słoneczne mieszkanieJa myślałam bardziej o takim materiałowym żeby od światła bardziej chronił co by młode tak wcześnie nie wstawało
dziękuję:)świetny brzuszek, bardzo ładnie wyglądasz :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

hehe no ja też sie obawiałam i z Majcia i teraz ze moze jakaś pomyłka w usg nastąpić :ico_haha_01:Jak my z moim P zanim się dowiedzieliśmy że będzie dziewczynka to się wysławialiśmy o dziecku jak o chłopcu to nam się łącznie 4 razy śniło że będzie dziewczynka. Mam nadzieję że nasze sny się jednak sprawdzą bo wszystko dla dziewczynki już przygotowane:D
Ja do szpitala tez sama naszykuje ale dla samej siebie czy dla męża kiedy mała będzie w domu by nie był zagubiony w tym wszystkim i wiedział co i kiedy .ja tam nic nie opisuję, po co?Ja też mam w planach akie cos zrobić .Ale na razie to nawet nie mam rozmiarowo posegregowanych ani uprasowanych . Przez te upały nie mam na nic siły.
Ja robię tylko pasemka zazwyczaj raz do roku , ostatnio robiłam na Wielkanoc więc chyba już przed porodem nie będę się malować.Chociaż kto wie czy mi sie nie odwidzi .ja przed porodem jakoś na początku września pojadę jeszcze pofarbować :ico_sorki:farbować włosy,
hehe agentka.Moja siostra na 2 dni przed komunia obcięła sobie brwi ale tak wygoliła porządnie.A moja młodsza właśnie obcięła sobie grzywkę sama nożyczkami na krótko. :ico_placzek: :ico_placzek:
Ja taki będę zamawiać tylko taki duży by zakrył cale łóżeczko jak będę mieć potrzebe. Miała takie coś ciocia i bardzo sobie chwaliła przed muchami i komarami .Fajny taki baldachim z tiulu wygląda zwiewnie i delikatnie
Oj to musiałabym wszystko pochować bo na wszystkim siada kurz .Ja na to tak nie patrze .ale i tak jest siedliskiem kurzu :ico_oczko:Fajny taki baldachim z tiulu wygląda zwiewnie i delikatnie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość