Hej Laski :ico_ciezarowka:
elibell, śliczny brzusio :ico_brawa_01:
Wszystkim, którzy rozpoczęli kolejne tc :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Melduję tylko, że żyję, trochę zabiegana ostatnio jestem, szykujemy się pełną parą do przywitania Piotrka :-)
Kocura Bura, ciągle o Tobie myślę, denerwujesz się już? Ja to bym już pewnie nie spała po nocach :ico_oczko:
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze, postaram się doczytać Was, gdy Wiki zaśnie i będę do Was zaglądać już regularnie :-)
[ Dodano: 23-08-2011, 09:20 ]
izuś_85, ale miałaś duży brzusio z Majką :ico_szoking: super, że rozstępy Ci nie wyszły, ja mam na biodrach po Wice, a teraz kilka mi koło pępka powstało :ico_noniewiem: Tak czytam, ze Twoja Majka miewa coraz częściej histerie... Moja też, może to faktycznie taki etap, nie ma na Nią rady, olewam to i wracam do swoich obowiązków, a ona wyje, ale i tak krócej niż, gdy próbuję ja uspokoić... Okropność! Staram się tylko by była bezpieczna, bo wtedy działa na oślep... I nie ustępuję jej, bo ona najczęściej wpada w taki atak, gdy jej czegoś zabronię, bądź zabiorę. Próbuje na mnie tym płaczem wymusić, bym jej pozwoliła :ico_noniewiem: