Katelajdka gratulacje!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Sliczne imie :))
a ja mam pytanie: od której piersi zaczynać kolejne karmienie?
i Jakie macie sposoby na to, żeby pamiętać, którą piersią teraz karmić?
Ja zaczynam od tej na ktorej skonczylam poprzednio karmic. A zazwyczaj jak Oli je z prawej pierwszej to ja calkiem oproznia a pozniej jak go daje na lewa to nie do konca i jak sie budzi potem na nastepne karmienie to czuje (a jak nie to macam ktora bardziej napeczniala) ze lewa jest pelniejsza wiec go do niej przykladam :) A slyszalam ze powinno sie wlasnie zaczynac od tej, na ktorej sie skonczylo zeby druga piers miala czas sie wypelnic.
My wlasnie wrocilismy ze spacerku do supermarketu i maly ciagle spi w wozeczku mimo ze nic go nie kolysze :ico_szoking: Za 30 min musze robic obiad dla M wiec pewnie wtedy sie obudzi i bedzie marudzil.. Juz wszystko sobie na obiad przygotowalam zeby jak najmniej miec do zrobienia ale gotowac jeszcze nie moge zeby nie bylo zimne jak M przyjdzie :ico_noniewiem:
Martasz zazdroszcze wyspania :-D Choc moj maly dzisiaj 2 razy wstawal i w miare ladnie zjadl, wykupal sie, pokrecil chwile i zasnal wiec nie bylo zle :ico_oczko:
[ Dodano: 25-08-2011, 18:06 ]
Aaa a dzisiaj byla pielegniarka i maly wazy 4450g :D Czyli 1030g przytyl od porodu :ico_brawa_01: Moj maly pulpecik :ico_oczko: