po tym jak u gina byla to jeszcze sie nie odzywala, moze zabiegana jest i nie ma czasu :ico_noniewiem:A gdzie się podziewa Inia??

No ja pamiętam jak wczoraj kiedy czekałam na wynik testu i myślałam rany kiedy to zleci a to już 32 tydz i bliżej niż dalej .Nadal bardzo mi leci jak dla mnie zbyt szybko.SzkieletorekJejku ja pamiętam jak dopiero co 120dni do końca miałam a tu już 9 :ico_oczko:
Poproszę troszku deszczyku.Burze nie bo nie lubię ich i źle mi się kojarzą ale deszczyk i lekkie ochłodzenie jak najbardziej .Izabela chcesz to Ci podeślę troszkę deszczu bo u mnie pada i pada a nawet zagrzmiało :ico_szoking:
No mnie nie puchną ale to że leci mi wszystko to fakt.Właśnie miałam pisać czy to ja taka niezdara bo masakra jakaś.Ciągle noże mi wypadają, wczoraj wywaliłam wielka puszkę z bułką tarta na podłogę i do szafki tez wpadło. Syf jak tralala.A z tymi rękami to mi wszystko leci nic utrzymać nie mogę :ico_zly: :ico_zly
heh u mnie mój brzuszek robi na śliniak. A tak poważnie to wszystkie bluzki mam uświnione i nie chce się to już doprać. Nie wiem co się ze mną dzieje , chyba dziecinnieje .w ciązy ile razy cos jem oczywiście musze się popackać.
Kurde a ja wieszam.A pranie na polu mamy bardzo wysoko sznurki i od początku tak wieszam i nic się nie stało.jak trzyma się rece w góre naciagaja się mięśnie macicy i brzucha wiec gin zakazał mi spać z łapami do góry :ico_olaboga: i temu tez nie powinno się wieszac firanek w ciązy :-D
Oglądam to często. No ja bym padła chyba. Niewiarygodne .codziennie na kanale w kablówce TLC o 21 jest program o kobietach w ciąży które dowiedziały się podczas porodu że są w ciąży polecam bo niewiarygodne. :ico_szoking: :ico_szoking:
Gratulacje kochana i szybko wracajcie do domku.KOCURA URODZIŁA
Jestem w stanie zrozumieć wiele ale nie umiem sobie wyobrazić że nie czuła ruchów dziecka. Przecież moja jak szaleje to aż brzuch faluje wiec myślała że to z głodu czy jak ?Nie bardzo rozumiem takie kobiety :ico_puknij: jak można nie wiedzieć, a przez 9 mcy
wzdęcie miała :-D :-D :-D
dokladnie i rosnacego brzucha tez nie zauwazyla, nie wiem ja tego wyobrazic sobie nie moge, okresu tez nie miala, ale pewnie to normalne, cieszyla sie, ze go nie ma :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:jak szaleje to aż brzuch faluje wiec myślała że to z głodu czy jak ?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość