27 sie 2011, 10:29
Kurcze Gabi , gdzie kupiłaś fissan??
ja szukam od dobrych 3 miesięcy i nigdzie nie mogę dostać, w aptece sprawdzali nie raz i w hurtowniach brak :ico_olaboga: :ico_olaboga:
W ciąży z Olkiem tylko nim się smarowałam i zero rozstępów, więc chciałam teraz też ale kremik u nas wyparował :ico_noniewiem: Na razie smaruje się olejkiem Veleda, który dostałam od kuzynki z Niemiec i takim balsamem dla :ico_ciezarowka: z Rossmana ale jak znajdę Fissan to na pewno kupię.
[ Dodano: 27-08-2011, 10:35 ]
Jeśli chodzi o pieluchy to u nas Pampersy były na pierwszym miejscu, troche potem eksperymentowałam ale zawsze wracałam do Pampersów, dopiero przy końcówce używałam Dady. Teraz też na dłuższy początek Pampers a potem się zobaczy :-)
Kurcze dziewczynki ja od dwóch dni czuje się fatalnie, tak jak cieszyłam się z upałów i czułam się wtedy super, tak teraz mam już dosyć. Dwa razy mało co nie zemdlałam :ico_olaboga: z tego ciepła.
:ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: :ico_kawusia: Częstujcie się ciachem i kawusią z okazji naszej 6 rocznicy ślubu :ico_oczko: