Blanka26 za pol roku Mateuszka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a 32 w UK to tak na moje oko polskie 34/36 ....tu przecietny rozmiar angielki to jest 42:ico_szoking: wiec musza sobie jakos sklepy radzic bo jak sie wcisniesz w mniejszy rzekomo rozmiar to napewno kupisz....
a ja glownie bym chcial te uda zrzucic no i moze wypracowac miesnie brzucha ...bo jako takiego nie mam po ciazy ale miesni tez nie i tylko cos zjem i zaraz pilka z przodu...
[ Dodano: 27-08-2011, 21:41 ]
ale to chyba bardziej cwiczenia niz dieta.... :ico_sorki: nawet mam taki zestaw cwiczen na te uda i fakt pomagaja ale ciezko sie je robi i nie lubie...brzuszki tez porzucilam ponad miesiac temu....teraz tylko spaceruje spaceruje spaceruje z wozkiem pod gorke...bo tak mieszkamy ze gdzie sie nie rusze tam gorka ...i fakt ze zrzuca sie kilogramy szybko...ale te 2 miejsca nijak nie chca sie poprawic....poza tym jakos teraz mam wieksze parcie na to jak wygladam chyba ze wzgledu na to ze wszsyscy oczekuja ze po ciazy i na macierzynskim to sie kobiety w grube gesi zamieniaja...no taki jest utarty schemat ze po dziecku to juz najlepsze lata masie za soba..... :ico_puknij: kretynizm ...wiec ja na przekor temu sie staram nie wiem czy nie za mocno....
[ Dodano: 27-08-2011, 21:45 ]
A TO KILKA FOTEK Z DZISIAJ
sliczne :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: ale to chyba spora dziewuszka no nie???? :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
[ Dodano: 27-08-2011, 21:50 ]
Pracuje u siebie ,
aaaa..czasem mysle ze tez bym chciala.. a potem sobie mysle ze to najgorsze co moze byc bo wlasny interes to sie prowadzi 24 h na dobe ...a tak wychodze z pracy o konkretnej godzinie i mam wszystko w ...pupie....w kazdym razie jest mniej stersowo i odpowiedzialnie :ico_sorki:
[ Dodano: 27-08-2011, 21:54 ]
Ewelcia1245a co z dziecmi jak Ty jestes w pracy????