Często nawet cycki nie zdążą się napełnić, a on już zgłodnieje, to chyba nie mam szansy na odciąganie
Ja mam tak samo.. i teraz nie wiem po co mi ta pompka, myslalam, ze jak bede gdzies wychodzic to sobie sciagne i z butli nakarmie ale jak to zrobic? jak nawet mi sie uda cos wycisnac po karmieniu to kurcze pozniej jak bede gdzies i go nakarmie z butli to mi cycki przeciez rozsadzi.. :ico_noniewiem:
Czasem ze smokiem czasem bez, tyle że ten smok ciągle mu z buźki wypada, albo sam go łapkami wyciąga, a potem szuka i płacze, więc zanim zaśnie trzeba z nim chwile posiedzieć. Może to i dobrze, bo nie tylko ja mogę go teraz usypiać i mąż może się zaangażować :ico_brawa_01:
Moj tak samo robi :-) Wiec sobie zazwyczaj ogladam tv z jedna reka w lozeczku i tylko mu smoka podaje az zasnie :-)
Nina dobrze ze juz Ci sie z mezem uspokoilo wszystko :-)
Ale pusto na forum..
Jak zawsze w weekend :D A swoja droga dawno nie bylo
Beti, Tosi, Ladybird..?
[ Dodano: 27-08-2011, 18:00 ]
Laski mam jeszcze pytanie - uzywa moze ktoras wkladek do stanika tych, ktore mozna prac? Bo dzisiaj zobaczylam takie w sklepie, Aventa, materialowe - i tak mysle czy nie bylyby lepsze niz te jednorazowe? Bo od tych zwyklych sutki mnie pieka, poza tym np od Johnsona zostaje pelno klakow na sutkach i za kazdym razem jak karmie malego to musze przemyc zeby tego nie wcinal :/ Bo tak na dluzsza mete wydaje mi sie ze chyba takie materialowe bylyby duza oszczednoscia :ico_noniewiem: