to odciągnęłam z obydwu zaledwie 50 ml
szczerze mówiąc to maluch więcej wyssie niz ty ściągniesz mleczka :ico_oczko: tym się nie martw że wydaje się że masz mało mleczka bo tylko tyle ściągnęłaś
może bardzo się stresujesz /denerwujesz przy karmieniu, malutka zwyczajnie to odczuwa i automatycznie sama się stresuje ,jak piszesz oprócz córeczki masz jeszcze starsze dzieci i wiem że tu karmisz a tu na głowie masz inne myśli czy zdążysz z obiadem ,posprzątać uprać,wyjść na spacer itp mówię tak bo sama byłam w takiej sytuacji jak ty i moja starsza córa także godzinami wisiała mi na piersi ,podobnie nie mogłam spokojnie np zakupów zrobić , po ponad miesiącu niestety przeszłam na butelkę i wtedy córa była i spokojna i spała mi a ja w tym czasie robiłam inne rzeczy , mleczko z piersi niestety w ekspresowym tempie zanikło ,nie musiałam nawet brać tabletek na zanik pokarmu
za to później syna i Zuzię karmiłam z powodzeniem bo wiedziałam ze muszę być spokojna i dać tyle czasu ile dziecko potrzebuje na karmienie kosztem innych zajęć,niestety