Allia, jak jestes glodna to na diecie dlugo nie wytrwasz, bo ludzki organizm nie moze dlugo zniesc glodu.
Jedz tak zeby nie czuc glodu tzn duzo malokalorycznych rzeczy w regularnych odstepach czasu.
Ale ile ja wycierpiałam,ile jeżdziłam na rowerze trzymałam diety aerobick tabletki na odchudzanie i nic kompletnie,nadal puchłam i tyłam :ico_noniewiem: i w szpitalu dowiedzieli się mniej więcej co mi jest i dziekuje Pani ordynator za Pomoc :ico_sorki: nadal jestem pod jej opieką i zobaczymy co dalej,chyba mnie we wtorek nie pozna jak tam pojade :-)bardzo ladnie ci wszystko idzie dobrze ze tak powolutku odstawiasz!

Mam źle w życiu nic mi nie wychodzi wszystko sie wali,ale ktoś tam na górze jest i mnie pilnuje może mamusia :ico_sorki:widac nie dane jeszcze bylo ci umierac
nie na szczęście wszystko sie po woli wycofuje juz nie mam drugiej brody,policzki widać,ale to dzieki lekowi,który mi to normuje :ico_sorki:nie puchniesz juz?
najlepiej na 50 to moja idealna jak dla mnie waga bo ja mam 153cm :ico_oczko:chcesz sie zatrzymac na wadze 52 kg?
to zdięcie na dole robione było z miesiąc temu teraz jeszcze zeszczuplałam na buzi :ico_oczko: dziekuję :ico_sorki:oj widać różnicę i to dużą

Wróć do „Fitness, Diety i odchudzanie”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość