wizyta u położnej ok, mówi, że wszelkie moje objawy są słuszne na zbliżajacy się poród
No to oby ruszyło na dobre.I życzę ci szybkiego porodu , jak najmniej bolesnego.
Pewno tak jak pisałam że jak wrócę po weekendzie to ty już będziesz tulić swe maleństwo.
jeszcze te przedszkole, jedna wielka katastrofa.
A wy mówicie do małego tylko po polsku ?
Ja myślę że on się buntuje i płacze nie przez to że go nikt nie rozumie tylko chodzi o to że są zasady których musi przestrzegać.Nauczy się . Nic mu nie będzie popłacze jeden drugi czy trzeci dziej i przystosuje się.Może brutalna jestem ale mam kilka znajomych i część z nich robiła tak że tłumaczyła dziecku że musi tam zostać słuchać itp i wychodziła mimo że dziecko płakało i wisiało na nodze,i po 2 dniach mały już nie płakał zrozumiał o co chodzi , przy nas mamusiach dzieci często są dużo niegrzeczniejsze.A część koleżanek robiło i robi tak że dziecko płacze to siedzą z nim w przedszkolu całe dnie czy kilka godz, a efekt jest taki że jedna np w tamtym roku dała córkę do przedszkola , chodziła z nią i siedziała około miesiąca bo myślała że mała się nauczy w końcu .Niestety nie nauczyła z wypisała ją , teraz znów próbuje ja zostawić tylko że tak samo jak w tamtym , siedzi z nią.
A jak lalo, to ubieralam tak jak na podworko i wystawialam wozek na balkon i maly spal na swiezym powietrzu
Tez mamy duży balkon jak to w domu i myślałam o czymś takim nawet w zimie na chwilkę.
Dzięki wielkie dodałyście mi otuchy i wiary że można tak robić i że to nie jest złe dla dziecka.
Pati kurcze a co gin powiedział o tej krwi w moczu ? Chyba tak nie powinno byc .
U Elizy tylko gorączka więc organizm walczy z jakimś wirusikiem mam nadzieję, że zwalczy :ico_sorki:
A wysoka ma ? Dobrze że walczy , niech wywalczy . I oby szybko wyzdrowiała.
A tobie rozpakowania choć pisałaś że dopóki mała nie wyzdrowieje to nie chcesz rodzic.
jak chcesz to ci wyślę ze dwie sztuki z każdego rozmiaru który poisadam :ico_oczko: na próbę
Nie dziękuję :)
Ja wrocilam z Ikei i mam dośc padam z nóg a chcialam dzis mieszkanie wysprzatac i chyba nici z moich planow bo sił mi brak
Co kupiłaś fajnego ? Chwal się .
No w Ikei jest dużo chodzenia więc nogi na pewno bolą.
Aaaa ty piszesz że w Krakowie byłaś , TAK ?
Skończyli juz ja remontować ?
:ico_nerwusek: gdzie badyl :wpale: :wpale: :wpale: znów mi nie dałas znać pipooo
hehe ładnie piszecie heheh
[ Dodano: 02-09-2011, 17:04 ]
Aha dzięki wielkie za opinie dot pieluch wielorazowych , za te na plus i minus.
A ja zauważyłam że moje dziecię kiedy się inhaluje dostaje jakiegoś napadu . Zaczyna strasznie szaleć.I zastanawiam się może jej to szkodzi , może coś się jej wtedy złego dzieje .
Inhaluje się tylko i wyłącznie solą fizjologiczna więc ona chyba nie jest szkodliwa i kobiety w ciąży mogą ją stosować.
Miałam się brać za sprzątanie i szykowanie ubrań na jutro ale śpiąca jestem i chyba się zdrzemnę a potem zrobię co mam zrobić z zapałem.