- oj tak :-Dpamietasz?
- dzieki :ico_sorki: :ico_sorki:aha i gratuluje kolejnej dzidzi
Ty juz na finiszu,a ja dopiero na starcie,ehhh i juz nie moge sie doczekac USG 16 wrzesnia :ico_oczko:
O to może faktycznie się zmieniły bo kiedyś była masakra .A te Dady Premium z Biedronki są inne niż kilka lat temu Dady.
A ja nie dostałam. W tamtym roku pisałam że chce i dostałam ,pisało gdzieś że już co roku będę dostawać bez upominania się .parę dni temu dostałam nowy katalog, piękne rzeczy.
Napisz. Pewno znów waga mniejsza co ?A o mojej wadze nie piszę :-D :ico_oczko:
zmieniły, ja ich używam i jestem bardzo zadowolona, praktycznie od początku, jakoś w 3 miesiącu życia Wiki zmieniliśmy z pampków, może to dziwnie zabrzmi, ale wydają mi się nawet lepsze.O to może faktycznie się zmieniły bo kiedyś była masakra

coś nie moge na tyłku usiedzieć :-D dziś tylko resztka sprzatania mi została i klatka tych dzikusków.I usiądź, że na tyłku
fajny jest gra sobie ładnie, nawet M. sie z niego śmiał i co chwila wyciagal z kapelusza :-D :-Dwiem o jakim króliczku mowa bo też ostatnio go oglądałam
A no miałam mieć , miałam. Ale że najpierw pospałam,potem jak wstałam to sił miałam, jak za dwóch to wzięłam się do pracy a nie za to co zaplanowałam.Szkieletorek zdaje się, że wczoraj miałaś mieć salon piękności :-D :-D
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: i wszystkiego najlepszego.Stawiam od razu :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za moje imieninki :ico_brawa_01:
Oraz drugi :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: za 9 ostatnie okienko :ico_szoking: :ico_szoking
przecież firmowe Pamper czy Huggis wcale nie są najelepsze, ja też ich nie lubię bo śmierdzą bo wiszą itp itd, jedno sisi i już jakby dziecko tam miało "gnój" niewiadomo jaki, a te biedronkowe używałam będąc w PL i powiem też że uważam, że są dobre i lepsze od pampersów:)może to dziwnie zabrzmi, ale wydają mi się nawet lepsze.
brawa dla wszystkich za kolejne tygodnie, i Izabela dla Ciebie wszystkiego najlepszego z okazji imienin:):):)Stawiam od razu za moje imieninki
Oraz drugi za 9 ostatnie okienko
Kinga_łódź, gratuluje równych 40 tygodni
- dziekuje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Udalo sie,oby teraz ladnie donosic :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:iwrybka pisałam na innym temacie ale nie wiem czy widziałaś .Gratulacje :)
Czyli sie udalo. Super
- no,a pierwsze atrakcje juz 16 wrzesnia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Mam wowczas pierwsza wizyte i lekarz mowil,ze juz bedzie widac serduszko na USG :-Dco najlepsze przed Tobą dopiero, kopniaczki, ruchy, usg, serduszko:):)
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość