04 wrz 2011, 11:23
Witajcie dziewczyny :-D
Wybaczcie ale nie wiem co komu odpisać :ico_wstydzioch: :ico_sorki:
U nas wszystko dobrze. Karolinka chodzi do przedszkola i bardzo jej się podoba :-D a Martynka widać,że tęskni za Karolcią,bo co przechodzimy koło Karoli łóżka to się tam patrzy i szuka jej w pokoju, w którym się bawi :-) a jaka jest zadowolona jak przychodzimy po Karolcie to aż piszczy :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Na badaniach moczu wszystko już wyszło dobrze i na usg pan doktor powiedział,że jeśli coś było nie tak to już jest dobrze i na pewno pomógł ten lek co brała, więc jestem zadowolona. Doktorka tylko mnie stresuje,że dziwne,że nic na usg nie zobaczył,bo w badaniu brzuszka coś jej nie pasuje i coś tam wyczuwa... :ico_noniewiem: Mam nadzieję,że to tylko gazy,bo czasem ciężko jej bączka puścić :ico_sorki:
Waży 6960g i ma 66,5 cm :-D
Za tydzień wreszcie szczepienie zaległe :-)
Kurcze wcześniej jakoś więcej czasu miałam, a jaj Karola w przedszkolu to z niczym nie mogę się wyrobić :ico_noniewiem:
A na dodatek teraz trzeba wcześnie wstawać,a ja śpioch okropny i jak jestem od 6 do 24 na nogach to chodzę pół przytomna i zdarzyło mi się usnąć popołudniu przy komputerku jak czytałam forum :ico_wstydzioch: :ico_olaboga: :ico_haha_01:
A z nowości jeszcze nic nie podajemy,bo mała pluje dalej niż widzi i starsza wszystko po niej zjada :ico_oczko: już chyba wszystkie rodzaje deserków i obiadków po 4 miesiącu wypróbowałam i mnóstwo kaszek. Lekarka mówiła,że ładnie waży, więc jeśli się skusi to od czasu do czasu można podać kaszkę jeśli jej posmakuje,a obiadki za jakiś czas znów próbować.
tabogucka, wielkie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: za postępy Szymusia :-D
Moja już by mi dwa razy z łóżka spadła,bo tak się przekręca i już tylko na ziemi ją kładę ale kurcze muszę uważać bardzo,bo Karolka się bawi małymi zabawkami i ta jak coś zobaczy to robi wszystko żeby się do tego dostać i trzeba mieć oczy dookoła głowy :ico_oczko:
Na rehabilitację chodzimy dalej i coraz lepiej sobie Martynka radzi, więc bardzo jestem zadowolona :-)
[ Dodano: 04-09-2011, 11:27 ]
Piszecie o ulewaniu. Moja od trzech dni ulewa bardzo :ico_noniewiem: Po jedzeniu jak chce ją odbić to zawsze ładnie sobie beknęła, a teraz jak chluśnie z niej to trzeba później wszystko wycierać i jak na brzuszku sobie leży to też jej się sporo ulewa,a nawet jak ostatnio na spacerku byłyśmy i się bawiła w gondoli na pleckach to nagle cała buzia wypełniła jej się mleczkiem i się zakrztusiła, wzięłam ją szybko na ręce ale oczywiście cały materacyk i ubranko już były w mleczku. Wydaje mi się,że to ulewanie od tego,że za dużo nabiału jadłam ale nie wiem :ico_noniewiem:
[ Dodano: 04-09-2011, 11:28 ]
A dziś Wituś Dobrusi kończy pół roczku :-D Ale zleciało :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: