- hehe,to pewnie tez normalna reakcja,zwlaszcza,ze nie planowalas,ale ja mysle,ze predzej czy pozniej i tak bedziesz sie cieszyc :ico_oczko: W szpitalu poznalam taka mame,ktora miala starsza corke,pozniej urodzila blizniaki i wpadla z 4 dzieckiem - probowala sie go pozbyc,szukala po internecie sposobow itd,nie udalo sie - urodzila i teraz mowi,ze kocha najbardziej ze wszystkich :ico_oczko:a póki co żyję sobie i mówie że tego nie ma
- dokladnie tak :ico_oczko:Znam wiele takich przypadkow.
- matka nie lam sie :ico_oczko: Zobaczysz,bedziesz miala synka i zakochasz sie od pierwszego wejrzenia :ico_oczko: Instynkt sie obudzi i bedzie git :ico_oczko:dlatego miłość do niechcianego i nieplanowanego dziecka przyjdzie moze kiedyś
- ja mam inaczej,Andrzejek byl chciany ale byl takim eksperymentem,jak bylam w ciazy z nim,to raz bylam mega szczesliwa,a byly dni,ze czulam sie wrecz okropnie,ze jak "to cos" moze we mnie rosnac,czulam sie jak np krowa czy inne zwierze :ico_wstydzioch: Ale jak go zobaczylam,bylam juz zakochana na zaboj,jak pierwszy raz zachorowal i pomyslalam,ze moglabym go stracic - milosc byla przypieczetowana na wieki :ico_sorki: Zuzie kochalam jak zobaczylam dwie kreski na tescie,potem w 8 TC byla zagrozona,lekarz kazal mi sie nastawic na najgorsze,wiec wmowilam sobie,ze w ciazy nie jestem,udawalam,ze jej nie ma,bo balam sie cierpienia,po jej ewentualnej stracie,jak sie urodzila - milosc na zaboj i to juz przypieczetowana :ico_sorki: A teraz tez juz kocham nad zycie to 3 kropeczke :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:ale miłość do nich przyszła z czasem

.obie moje córeczki są jak najbardziej planowane i chciane ale miłość do nich przyszła z czasem
dlatego miłość do niechcianego i nieplanowanego dziecka przyjdzie moze kiedyś

nie prosiłam o nie...czuję sie świetnie...i w pracy już sie nie przesilam...koleżanki mi na to nie pozwalają...i szefowa zabronila mi cokolwiek podnosic...wogole u nas jesienią jest lekka praca...chce chociaz popracowac do listopada...a L4 dostalas?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość